Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,503 Members 36,849 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Stuck in constant bootloop

Tip us?
 
treIII
Old
(Last edited by treIII; 25th February 2013 at 01:38 AM.)
#1  
treIII's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 435
Posts: 2,160
Join Date: Jul 2012
Default Stuck in constant bootloop

I need help. The nook is stuck in boot loop. Can someone give nee simple instructions to go back to stock? Or anything to make the device operable? I'm a noob so the easier the better for me. Thank you very much if anyone might help. I can't get into cwm by connecting to computer or pressing power volume or the n. Help please

Sent from my EVO using xda app-developers app
 
datallboy
Old
#2  
datallboy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 88
Posts: 487
Join Date: Feb 2013
Location: Fremont, OH

 
DONATE TO ME
Default Re: Stuck in constant bootloop

Can your nook boot from SD card at all? If so use the repart.img from the stock1.4.2 file on the raywaldo site.
Current Devices

XDA Banner

Retired Devices

Nook Tablet 8GB

Email: datallboy@gmail.com
 
treIII
Old
#3  
treIII's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 435
Posts: 2,160
Join Date: Jul 2012
Default Re: Stuck in constant bootloop

Quote:
Originally Posted by datallboy View Post
Can your nook boot from SD card at all? If so use the repart.img from the stock1.4.2 file on the raywaldo site.
If the sd card is in I can get to cwm. But there it's no more space on the card to put a Rom. It seems like the nook os is missing.

Sent from my EVO using xda app-developers app
 
satan89
Old
#4  
satan89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 181
Posts: 615
Join Date: Sep 2009
Location: Bangalore
Default Re: Stuck in constant bootloop

Quote:
Originally Posted by treIII View Post
If the sd card is in I can get to cwm. But there it's no more space on the card to put a Rom. It seems like the nook os is missing.

Sent from my EVO using xda app-developers app
Once you boot into cwm, you can remove sdcard and put another one with zip file.
Cwm runs in ram.

Sent from my ST27i
 
treIII
Old
#5  
treIII's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 435
Posts: 2,160
Join Date: Jul 2012
Default Re: Stuck in constant bootloop

Got everything fixed. Used the repart file. Thank you. Cm 10 now by hashcode

Sent from my EVO using xda app-developers app
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes