Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,031 Members 45,199 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[OFFICIAL]CM10.1.3 Q&A - Release for D2VZW GSIII (OP updated 9/24/13)

Tip us?
 
PARAVEX
Old
#1021  
PARAVEX's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 100
Posts: 228
Join Date: Mar 2012
Location: Elk Grove

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by autospy View Post
Were you about to confirm if this worked? I want to upgrade to CM10.1 from stock JB, but I really need VZW global data access.
1.24.13 nightly has a working Global/GSM. Any newer than that, CM has a broken Global/GSM compatibility.
PARAVEX Project strives to accomplish a better Android experience.
Samsung Galaxy Tab 10.1 | Samsung Galaxy SIII & S4
 
aznsensazn29
Old
#1022  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 18
Join Date: Jan 2013
Default Loud beeping while ending call

Anyone know if there's a fix for the loud beep that comes from the speakerphone when ending a call? It's the only thing stopping me from using this as my daily driver. Thanks
 
rgrossie
Old
#1023  
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 112
Join Date: Jul 2012
Not sure if this thread is being monitored or not anymore. Can't blame the CM people if not, there's a lot of drift here!

I've been getting a lot of Sleep of Death recently. It happens specifically when I boot the phone from scratch. The phone will go through the spinning CM logo, then go into the lockscreen, then if I let it go to sleep it doesn't wake up. It's pretty frustrating. I'm currently on the latest nightly, stock kernel. It happened to me on 2/17 too (I skipped the ones between because I was travelling). If I unlock the phone immediately then this doesn't happen.

I used to get SOD, but it would respond after I hit the power key, this doesn't respond and needs another battery pull.

I clean wiped about 3 weeks ago- I mean completely clean, flashed a stock image, wiped internal memory completely.
 
ups2525
Old
#1024  
ups2525's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 111
Posts: 348
Join Date: Aug 2011
Location: San Antonio Texas

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by rgrossie View Post
Not sure if this thread is being monitored or not anymore. Can't blame the CM people if not, there's a lot of drift here!

I've been getting a lot of Sleep of Death recently. It happens specifically when I boot the phone from scratch. The phone will go through the spinning CM logo, then go into the lockscreen, then if I let it go to sleep it doesn't wake up. It's pretty frustrating. I'm currently on the latest nightly, stock kernel. It happened to me on 2/17 too (I skipped the ones between because I was travelling). If I unlock the phone immediately then this doesn't happen.

I used to get SOD, but it would respond after I hit the power key, this doesn't respond and needs another battery pull.

I clean wiped about 3 weeks ago- I mean completely clean, flashed a stock image, wiped internal memory completely.
If you stay with the CM kernal the minimum cpu freq should be set at 384 MHz and I honestly don't know the voltages used. When I flash a kernal I always set the minimum cpu frequency at 384 MHz as well as keep voltages above 1000 MHz. Maybe try setting the minimum cpu frequency at 486 MHz...just a thought...eat the meat & throw out the bones.
Be courteous click thanks when someone or some info they have shared helps you out.
IMO the forum is a journal or log of the struggles and triumpths experienced in this hobby I love so much.
I appreciate my membership and will do all I can to be a positive contributor.

Samsung king of smartphones & Cane Corso canine royalty
 
Zacharybinx34
Old
#1025  
Zacharybinx34's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 24
Posts: 356
Join Date: Mar 2012
Default Re: [Official] CM 10.1 Q&A Thread - OP updated 2/17

Anyone know why once in a while when quick pressing the home button it behaves as if you long pressed it and brings up recent apps screen? Reboot fixes it for a bit.

Sent from my SCH-I535 using xda premium
 
pyrostic
Old
#1026  
pyrostic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 209
Posts: 504
Join Date: Jun 2010
Location: Chicago - Northwest Suburbs
Default Re: [Official] CM 10.1 Q&A Thread - OP updated 2/17

Quote:
Originally Posted by rgrossie View Post
Not sure if this thread is being monitored or not anymore. Can't blame the CM people if not, there's a lot of drift here!

I've been getting a lot of Sleep of Death recently. It happens specifically when I boot the phone from scratch. The phone will go through the spinning CM logo, then go into the lockscreen, then if I let it go to sleep it doesn't wake up. It's pretty frustrating. I'm currently on the latest nightly, stock kernel. It happened to me on 2/17 too (I skipped the ones between because I was travelling). If I unlock the phone immediately then this doesn't happen.

I used to get SOD, but it would respond after I hit the power key, this doesn't respond and needs another battery pull.

I clean wiped about 3 weeks ago- I mean completely clean, flashed a stock image, wiped internal memory completely.
I have the same thing going on as well. I've set my minimum clock to what the post below yours stated. I hope this is resolved soon. It is obviously related to the kernel commit in one of the latest nightlies.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
[Telidroids]
 
rockbottom8
Old
#1027  
rockbottom8's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 152
Join Date: Aug 2012
Default bluetooth contact issue

My contacts do not sync in my car every time i connect to my car's BT. I only see 1 contact when i got to my contacts on my car. I've been running the build from 2/21. Will update to 2/24 later today to see if that fixes this.
Check out my podcast,
Monday Night Central, on
http://www.djvyrus.com/
for the latest in Trance and Progressive...
 
AlexDeGruven
Old
#1028  
Senior Member
Thanks Meter 212
Posts: 687
Join Date: Mar 2008
Location: Ann Arbor
Quote:
Originally Posted by Zacharybinx34 View Post
Anyone know why once in a while when quick pressing the home button it behaves as if you long pressed it and brings up recent apps screen? Reboot fixes it for a bit.

Sent from my SCH-I535 using xda premium
This has been around for a while. Doesn't quite seem to be on anyone's radar yet.
 
PerCompLLC
Old
#1029  
PerCompLLC's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 148
Posts: 781
Join Date: Apr 2010
Location: Northern Virginia
Quote:
Originally Posted by AlexDeGruven View Post
This has been around for a while. Doesn't quite seem to be on anyone's radar yet.
I'm sure that it is important to the CM team... Just not as high a priority as other bugs. It will get fixed eventually.
Retired: OG Droid, DX, Thunderbolt, Bionic, GNexus, SGS3
Current Device: VZW HTC One M8 / GPE
Twitter - @PerCompLLC
 
PaulQ602
Old
#1030  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 155
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by AlexDeGruven View Post
This has been around for a while. Doesn't quite seem to be on anyone's radar yet.
According to Cyanogen on Google+, there is an official procedure for reporting problems but it is outside my technical expertise. Hopefully someone will report it using their system. I know they are very busy so they probably don't respond to reports here. I assume this is more for user-to-user assistance.

So I hope someone can get it on the radar.
_Paul_

.............. Samsung Galaxy S4 (16GB + 16GB)
.............. Samsung Galaxy Tab S 8.4 (16GB + 64GB)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes