Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

DROID RAZR HD Utility 1.10 [Windows]

OP mattlgroff

18th February 2013, 12:56 PM   |  #221  
Member
Thanks Meter: 2
 
43 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Safestrap Utility
I believe the safestrap utlity is interfering with getting my phone back up to JB. I can't get to the next level of upgrade on ICS.
I've uninstalled it but, it's embedded in another area on the OS rom.
How can I get that back off? I temp unroot, try the upgrade (0.7.?.??) the one right before JB offered from manufact, it fails.

I don't want to loss root not after all I've had to do to get it. Will your process to rewrite the rom remove the safestrap?
18th February 2013, 01:33 PM   |  #222  
wooddale's Avatar
Senior Member
Flag wood dale
Thanks Meter: 159
 
1,911 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by jabeth407

I believe the safestrap utlity is interfering with getting my phone back up to JB. I can't get to the next level of upgrade on ICS.
I've uninstalled it but, it's embedded in another area on the OS rom.
How can I get that back off? I temp unroot, try the upgrade (0.7.?.??) the one right before JB offered from manufact, it fails.

I don't want to loss root not after all I've had to do to get it. Will your process to rewrite the rom remove the safestrap?

Idont think your supposed to have even been in safestrap until your already rooted in JB. Looks like your best bet is to start over and read the instructions.
The Following User Says Thank You to wooddale For This Useful Post: [ View ]
18th February 2013, 10:03 PM   |  #223  
GoClifGo05's Avatar
Senior Member
Flag Maryland
Thanks Meter: 365
 
1,521 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Re: DROID RAZR HD Utility 1.10 [Windows]
Right, install SS after root on JB....

Sent from my DROID RAZR HD using Xparent Cyan Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to GoClifGo05 For This Useful Post: [ View ]
19th February 2013, 01:29 AM   |  #224  
Member
Thanks Meter: 2
 
43 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Re: DROID RAZR HD Utility 1.10 [Windows]
Yes i'm beginning to see that. I did start over & rooted. Upgraded to 0.7.2.en, regained the root rerunning #2. Upgraded to 0.9.?.end(JB) lost the root. Started over. I'm at ics 0.7.2. Rooted with ota rootkeeper helping.
I'm looking towards upgrading the from through rom manager forcing an update from the external. Or force it myself through the bootloader.
JABę
20th February 2013, 10:57 PM   |  #225  
Member
Thanks Meter: 3
 
35 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Thank you Matt....just took my HD Jelly Bean back to ICS for the first time with this utility....couldn't have been easier !!!!! I do not understand how some people have problems.....
21st February 2013, 12:44 PM   |  #226  
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
23 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Utility
Thanks for the nice utility!
25th February 2013, 05:05 AM   |  #227  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
thanks and Question about XT925
absolutely amazing! I couldn't believe it is so easy!
do I have a possibilty to flash XT925 instead of XT926?
I guess this is the difference between the US-version and the European version LTE?

I have an verizon droid razr HD, that I can at least use in germany with my sim card!
thank you so much for that.

I bought the device in USA but, I use it in germany, with german carrier: vodaphone germany.
after using all your 4 programs:
systemversion: 0.6.25.XT926.verizon.en.US
android 4.0.4
25th February 2013, 06:49 AM   |  #228  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
10 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
I'm having difficulty rooting. I was able to restore to ICS just fine, but when attempting to root, I get the following:

'adb' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

I'm running windows 8 64-bit, if that makes a difference. I've extracted to several different locations (c:, downloads, desktop) to no avail. I've confirmed I have the updated drivers and I was able to restore just fine.
25th February 2013, 03:37 PM   |  #229  
dvgb173's Avatar
Senior Member
Flag Guilderland, NY
Thanks Meter: 20
 
131 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Re: DROID RAZR HD Utility 1.10 [Windows]
You have to run adb commands from the directory adb.exe is in.
Or put it in your path statement.

Doug B.
The Following User Says Thank You to dvgb173 For This Useful Post: [ View ]
25th February 2013, 04:25 PM   |  #230  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
10 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Re: DROID RAZR HD Utility 1.10 [Windows]
I can see adb.exe in the folder I've extracted to my desktop, which is where I'm launching the .bat file. Should I have extracted it in the platform-tools folder of sdk? Sorry for the noobish questions... have rooted mostly Sammie phones recently.

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes