5,599,190 Members 35,370 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Do you want Blade to be Stock or include some Mods?
Blade should be stock, with no mod pre installed 50 38.46%
Blade will have mods by default (the current ones) 80 61.54%
Voters: 130. You may not vote on this poll

[ROM][10/SEP] Blade ELITE v2.0 | 288MB | Sense 5 | 4.18.401.2 | Mods

Tip us?
 
bloodhunter112
Old
#3341  
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 473
Join Date: Sep 2010
Location: Netherlands
Default Re: [ROM][24/2] Blade v5.1.0 | Mods v1.0.0 | Sense 5 Stuff | 222 MB | OTA | NCX v17b

...I would if I was able to

Sent from my HTC One X using xda premium


 
noamsch6
Old
#3342  
noamsch6's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 608
Posts: 628
Join Date: Nov 2010
Location: Tel-Aviv

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by bloodhunter112 View Post
...I would if I was able to

Sent from my HTC One X using xda premium
Did you install mods?
 
noamsch6
Old
(Last edited by noamsch6; 24th February 2013 at 11:27 PM.)
#3343  
noamsch6's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 608
Posts: 628
Join Date: Nov 2010
Location: Tel-Aviv

 
DONATE TO ME
~22 Hours until v6.0.0 is uploaded.
ANY issue/bug/whatever you had with v5.0.0 or v5.1.0 should be reported BEFORE that.


Quote:
Done already
Code:
- Fixed Google Talk
- Fixed Camera crash when choosing effect/filter
- Added theme
- Camera mod by Lyapota is now default
- Added Camera from Android v4.1.2
The Following 5 Users Say Thank You to noamsch6 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sripin
Old
#3344  
sripin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 79
Posts: 216
Join Date: Dec 2012
Location: bangalore
Default Re: [ROM][24/2] Blade v5.1.0 | Mods v1.0.0 | Sense 5 Stuff | 222 MB | OTA | NCX v17b

Hi use wallpaper wizardii

Sent from my HTC One X using xda app-developers app

---------- Post added at 09:56 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------

Quote:
Originally Posted by Cocktopus View Post
Well, I have a 720x1280 photo which I want to make a wallpaper on my phone. I don't want to crop the photo. Is there someway to apply a wallpaper without cropping?
Hi bro walpaper wizardii

Sent from my HTC One X using xda app-developers app

---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------

Quote:
Originally Posted by gerardroid View Post
hey df did you see the camera apk i placed its the latest 4.2..its seems to be working fine,using it myself..maybe also add it to the addons..

and good luck with the transparent statusbar..hope you succeed
Hi bro even am using 4.2 mod it works fine
But I can't get d flash 2 work n photosphere is not DAT good other Dan DAT perfect

Sent from my HTC One X using xda app-developers app

---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------

Quote:
Originally Posted by gerardroid View Post
is the camera working as it should?i posted the latest camera apk 4.2 a few post back photosphere also working...can also just install it and take a look,you then just have 2 camera s its in post nr 3232
Hi bro I have been using it since v 4.5 it works fine as I told only d flash dosent work in photosphere

Sent from my HTC One X using xda app-developers app
 
OzGurKan
Old
#3345  
OzGurKan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 63
Posts: 464
Join Date: Apr 2011
Location: Bucharest
Default Re: [ROM][24/2] Blade v5.1.0 | Mods v1.0.0 | Sense 5 Stuff | 222 MB | OTA | NCX v17b

Don't forget about a fix for location FC for v6! Thx !

Sent from my EndeavorU using xda app-developers app
Orange Boston > P500 > Galaxy S > Galaxy S+ > HTC Desire Z > HTC DESIRE HD > HTC ONE S > HTC ONE X
 
loektheman
Old
#3346  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Dec 2012
Location: Emmen
sometimes my HOX auto-reboots is this a Blade error?
 
skeleton1911
Old
#3347  
skeleton1911's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 4297
Posts: 2,941
Join Date: May 2012
Location: münster

 
DONATE TO ME
Default AW: [ROM][24/2] Blade v5.1.0 | Mods v1.0.0 | Sense 5 Stuff | 222 MB | OTA | NCX v17b

Quote:
Originally Posted by loektheman View Post
sometimes my HOX auto-reboots is this a Blade error?
Mhh dont think so.
Did you flash another kernel ?
Did you undervolt...?
What goveneur ?
And so on. You see there are millions of reasons why your hox get reboots.
The best way is to send a logcat .


Sent from my HTC One X using xda app-developers app
----------------------------------------------------------------------------------

Hit thanks if I've helped you
-----------------------------------------------------------------------------------
Owner of Eragon
The Following User Says Thank You to skeleton1911 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
loektheman
Old
#3348  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Dec 2012
Location: Emmen
Quote:
Originally Posted by skeleton1911 View Post
Mhh dont think so.
Did you flash another kernel ?
Did you undervolt...?
What goveneur ?
And so on. You see there are millions of reasons why your hox get reboots.
The best way is to send a logcat .


Sent from my HTC One X using xda app-developers app
I just downloaded aLogcat trough gplay, the problem is that sometimes I just check my phone and it asks for SIMcode, can I then still use the logcat thingy?
 
jorjino2000
Old
#3349  
jorjino2000's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 204
Posts: 337
Join Date: Nov 2010
Location: Sofia
Quote:
Originally Posted by loektheman View Post
sometimes my HOX auto-reboots is this a Blade error?
Did you flash the corresponded boot.img to the Blade 5.1.0 ROM?
If you don`t - I am strong advising you to do it.

If you still has problems - please post it. We will try to help you as soon as possible.
Regards.


Member of Blade Team
 
loektheman
Old
#3350  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Dec 2012
Location: Emmen
Quote:
Originally Posted by jorjino2000 View Post
Did you flash the corresponded boot.img to the Blade 5.1.0 ROM?
If you don`t - I am strong advising you to do it.

If you still has problems - please post it. We will try to help you as soon as possible.
Regards.
Thanks for the quick reply! (both of you)

Yes I flashed trough boot.img included in 5.1.0 ROM. now im considering turning off SIMcode/lock so I wont be without signal anymore

Tags
best battery, blade, fastest rom, rom
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes