5,598,980 Members 31,645 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

RAZR HD XT925 Firmwares SuperThread (Ice Cream Sandwich)

Tip us?
 
Quantum009
Old
#221  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 2
Join Date: Oct 2012
Thumbs up Razr Hd Mexico!

Quote:
Originally Posted by gusbeto37 View Post
I do not know how to make an SBF or a cwm zip file but I will try to make an ADB backup. Today at night I will wipe everything and do a backup. Was playing with it today and found that it kept all my accounts, and since I do not want those lying around in the internet, I'll do everything after a wipe.

Saludos,
Gustavo

EDITT: I made an ADB backup, but its 4.6 GB. Because of that I have made a .torrent of it, I have about 3 GB upload connection, so I guess that would be faster than uploading, etc. Here is the Magnet URI you should put in your torrent client: magnet:?xt=urn:btih:1206809EE71FE4CBD738280DBD3486 CC04530574

BTW to "flash" it, you must use ADB: adb restore backup.ab

te mande un inbox ojala me puedas ayudar
necesito de tu ayuda gusbeto37
tengo un razr hd y quieri desbloquear
el bootloader espero me puedas guiar pasa a paso
gracias!
 
bighleo114312
Old
#222  
bighleo114312's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 274
Join Date: Dec 2012
Location: zacatecas
Default How flash

Hi so how dobi flash this in cwm? I downloaded them but they are not in a zip. File.i gi into solid explorer and it shows a white sheet.help!!!!!
 
christian5916
Old
#223  
christian5916's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 318
Join Date: Apr 2011
Default Re: RAZR HD XT925 Firmwares SuperThread (Ice Cream Sandwich)

Still no Claro PR firmware

Sent from my unbranded Razr HD =)
 
madmonkey57
Old
(Last edited by madmonkey57; 25th February 2013 at 09:27 AM.)
#224  
madmonkey57's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 142
Posts: 441
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by bighleo114312 View Post
Hi so how dobi flash this in cwm? I downloaded them but they are not in a zip. File.i gi into solid explorer and it shows a white sheet.help!!!!!
Files are part of a 7z multivolume archive, which contains a single directory (or several files that you'll have to place into a single directory, I don't remember).
Anyway, move the directory to your CWM backup directory, then enter CWM and restore.
If this post helped you, please use the "THANKS" button below.

Motorola RAZR HD (XT925) running CyanogenMod 11.0
 
danifunker
Old
#225  
Recognized Contributor
Thanks Meter 237
Posts: 889
Join Date: Sep 2011
Location: Toronto

 
DONATE TO ME
Default Re: RAZR HD XT925 Firmwares SuperThread (Ice Cream Sandwich)

Quote:
Originally Posted by christian5916 View Post
Still no Claro PR firmware

Sent from my unbranded Razr HD =)
Hi, have you just checked? This might be your firmware...

http://sbf.droid-developers.org/vanq...stboot.xml.zip

Sent from my XT925 using Tapatalk 2
Need help restoring your Motorola phone back to stock firmware? Check out my tutorial here
The Following User Says Thank You to danifunker For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Pzyduck
Old
#226  
Pzyduck's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 777
Posts: 395
Join Date: Nov 2010
Location: La Rioja
Quote:
Originally Posted by christian5916 View Post
Still no Claro PR firmware

Sent from my unbranded Razr HD =)
Quote:
Originally Posted by danifunker View Post
Hi, have you just checked? This might be your firmware...

http://sbf.droid-developers.org/vanq...stboot.xml.zip

Sent from my XT925 using Tapatalk 2

Total credits by danifunker
Firmware Team: Kent_lkc - Kwachu - daywalker04 - Pzyduck - Skrilax_CZ - toto221
My devices: Motorola V3i Marron>>>Motorola V9x>>>Motorola Milestone>>>Motorola Milestone 2>>>Motorola Atrix>>>Motorola RAZR>>>Motorola RAZR HD
"Firmware Team Forum"
The Following 2 Users Say Thank You to Pzyduck For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
christian5916
Old
(Last edited by christian5916; 6th April 2013 at 02:37 AM.)
#227  
christian5916's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 318
Join Date: Apr 2011
Default Re: RAZR HD XT925 Firmwares SuperThread (Ice Cream Sandwich)

Quote:
Originally Posted by danifunker View Post
Hi, have you just checked? This might be your firmware...

http://sbf.droid-developers.org/vanq...stboot.xml.zip

Sent from my XT925 using Tapatalk 2
LOL thanks





Quote:
Originally Posted by Pzyduck View Post
Total credits by danifunker
It says unknown carrier so that's why I missed the thing :thumbup:

Sent from my unbranded Razr HD =)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1361799106151.jpg
Views:	348
Size:	65.4 KB
ID:	1759652  
 
christian5916
Old
#228  
christian5916's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 318
Join Date: Apr 2011
Can't flash the Telstra ICS, having this weird "devtree" error

Sent from my XT925 using xda app-developers app
 
alexgrullon
Old
#229  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jan 2010
Default hellos can i change firmware from rogers to claro??

hellos i have a xt925, with rogers firmware 4.1.2 but i'm a claro user, i will like to know
what happens if i change the firmware???
thanks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes