Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

new need to upgrade os

OP goodgryphon

8th April 2008, 07:56 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
i have just had an old t mobile pocket pc phone edition given to me and i was hopeing to upgrade the os. on mine under settings then system then about it says microsoft pocket pc ver 3.0.12039 (build 11178) 1996-2001
Processor: ARM SA1110 31.21 MB
i need to know what is possable for an os upgrade and any suggestions about software or hacks would be nice. i've ordered a 2 gig sd card and will have it in a few days. i do not currently have service on this device.
thanks for any help in this matter....

Goodgryphon, new to this but an old school tech on big pc's
9th April 2008, 09:08 AM   |  #2  
Rudegar's Avatar
Retired Moderator
Flag DK
Thanks Meter: 43
 
12,499 posts
Join Date:Joined: Jul 2003
More
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=377448
http://wiki.xda-developers.com/index...gename=Wallaby
9th April 2008, 11:22 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
new problem
The first os was cool the one by xda, but then i cooked up one with the win2003 but i have to many redundent programs and a full system. i like the 2003 so i cooked up one "lite" rom for myself but when i go to flash i now get this..... error 011: EXECUTE THE REMOTE COMMUNICATION PROGRAM ERROR
Cannot execute the remote communication program.
Please make sure that the USB/Serial cable is properly conected.
active sync is working and syncing data fine what im i doing wrong?
p.s. i even tried to go back to the "special" rom but get same responce.
9th April 2008, 11:41 PM   |  #4  
LumpiStefan's Avatar
Retired Moderator
Flag Stuttgart
Thanks Meter: 20
 
1,672 posts
Join Date:Joined: Jan 2003
More
Try this way here:
http://wiki.xda-developers.com/index...aby_HT_FlashSD

Stefan
11th April 2008, 05:18 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
iphone
hey thanks for all the help so far! i've got 2003 loaded and want to mod it to look like iphone now is there a good way of doing this or should i continue to put to geather my own from parts of others work?
11th April 2008, 05:59 PM   |  #6  
Rudegar's Avatar
Retired Moderator
Flag DK
Thanks Meter: 43
 
12,499 posts
Join Date:Joined: Jul 2003
More
do a search for iphone skins in the forum there are tons!
and such skins are not taylor'd for specielt devices as a rule
most programs made for windows mobile work for all devices
11th April 2008, 06:47 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
better mods
i hate to be a bother but the best most complete iphone mods need wm5 or higher! is there a way to get this old wallaby up to wm5?
or should i just keep hacking togeather my own?
P.S. Thanks for all the help you guys are great!
12th April 2008, 01:39 AM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
esn hex?? Cricket??
Hey guys I got a good rom in and got a mostly working iphone mod going too.
Now i would like to put this phone on my Cricket account and they say all they need is a esn # and hex#, do you know how i could get these #'s or do i need to flash the rom to something else to make it compatible with the cricket perpaid system?
27th April 2009, 04:30 AM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
it been a while guess this is not posable?
28th May 2009, 06:48 AM   |  #10  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
28 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
The wallaby is a gsm phone, cricket runs on cdma (sprints i believe, correct me if im wrong) they two networks are not compatible

Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes