5,598,908 Members 30,723 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Hero ROM

Tip us?
 
haykuro
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 597
Join Date: Nov 2008
Location: Sunrise
Default Hero ROM

sorry to keep you guys out of the loop:
http://www.droiddeveloper.com/hrbuil...ire-signed.zip

follow other thread for installation instructions and etc.
 
Kaynine
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jun 2009
Location: Kansas City
your the best
 
caveman_78
Old
#3  
caveman_78's Avatar
Member
Thanks Meter 5
Posts: 81
Join Date: Feb 2007
Location: Spain
We love you!
HTC One
Galaxy Tab 7.7
 
Ayesuku
Old
#4  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 57
Join Date: Jun 2009
Is this the exact same as the other one, where you have to have apps 2 sd for it to work?
 
aleksys
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Feb 2009
Location: Vilnius
yeah, i wanted to ask the same question
rooted Desire
 
kirbyn
Old
#6  
kirbyn's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 22
Join Date: May 2009
Location: Alicante
thx u very very very very much!!!!

you'll have soon another cup of nesquik from me

i can't wait to go home and install it!

best regards from the spanish android community

Jorge/kirbyn/efetepe
 
wassss
Old
#7  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 93
Join Date: Jun 2006
yessssssssss !!!

greatful, man !!!!!!!!
 
rommelin
Old
#8  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 84
Join Date: Feb 2006
Thank you very much haykuro.
Now i will have something to play with when I will return from work.

As everybody says, you make this little part of the forum alive.
We are all very grateful with your hard work.
 
moo2102
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: May 2009
Thanks Haykuro, works fine.
 
DroidInSF
Old
#10  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jun 2009
Default Strange error Message

Thanks for the one stop Hero Update, I keep getting a error message of E:Can't chown/mo /system/xbin (no such file or directory)

---Then----

E:Failure at line 12:
set-perm-recursive 0 2000 0755 0 6755 SYSTEM:xbin

then it aborts so not sure what I am doing wrong

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...