FORUMS

OnePlus Addresses Reservation List Cheating

Jake Cooper figured out how to bump his place up on OnePlus’ reservation list and … more

OnePlus 2 Benchmark Scores Show Its Muscle

This video by FoneArena contains all the popular benchmarks being tested on the OnePlus 2, … more

Sony’s Emergence in The Middle: Is The Price Right?

Sony’s Electronics Division is not in its best days, and its smartphone … more

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

[08/07/2009] Where is... 1.0.0 (GPS tracking application)

535 posts
Thanks Meter: 3
 
By ssj5trunks, Senior Member on 9th June 2009, 10:10 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Where is...
Version 1.0.0 - 08/07/09
Copyright SimoSoft 2009
http://www.simosoftprojects.com

All info in my site:

SimoSoft Projects

Some pictures here...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WhereIs-1.jpg
Views:	1470
Size:	17.8 KB
ID:	199676   Click image for larger version

Name:	WhereIs-2.jpg
Views:	1439
Size:	21.6 KB
ID:	199677   Click image for larger version

Name:	WhereIs-3.png
Views:	1223
Size:	11.3 KB
ID:	199678   Click image for larger version

Name:	WhereIs-4.jpg
Views:	1406
Size:	20.7 KB
ID:	199679   Click image for larger version

Name:	WhereIs-5.jpg
Views:	1498
Size:	17.8 KB
ID:	199680   Click image for larger version

Name:	WhereIs-6.jpg
Views:	1167
Size:	18.5 KB
ID:	199681   Click image for larger version

Name:	WhereIs-7.jpg
Views:	1194
Size:	18.8 KB
ID:	199682   Click image for larger version

Name:	WhereIs-8.jpg
Views:	1131
Size:	13.9 KB
ID:	199683  
Last edited by ssj5trunks; 8th July 2009 at 06:04 PM.
 
 
9th June 2009, 10:23 PM |#2  
hanackin's Avatar
Senior Member
Flag toulouse
Thanks Meter: 3
 
More
thanks a lot dude !!!

is there some screenshot ?
9th June 2009, 10:25 PM |#3  
ssj5trunks's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Cool
Quote:
Originally Posted by hanackin

thanks a lot dude !!!

is there some screenshot ?

Wait a little time i'm uploading, this release is very basic graphics, wait next.
9th June 2009, 10:33 PM |#4  
hanackin's Avatar
Senior Member
Flag toulouse
Thanks Meter: 3
 
More
oki doki thanks anyway I'm gonna try now
9th June 2009, 10:37 PM |#5  
ssj5trunks's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by hanackin

oki doki thanks anyway I'm gonna try now

Screenshots added on my site.
9th June 2009, 11:26 PM |#6  
hanackin's Avatar
Senior Member
Flag toulouse
Thanks Meter: 3
 
More
it is not working on my HD it tells me no GPS and nothing happens when I click on menu
9th June 2009, 11:52 PM |#7  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
What am I missing here?

Quote:

WhereIs.exe
InvalidCastException
Conversion from string "" to type 'Integer' is not valid.

at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Conversions .ToInteger(String Value)
at WhereIs.Start.ReadScreenLock()
at WhereIs.Start.Start_Activated(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Form.OnActivated(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Form.WnProc(WM wm, Int32 wParam, Int32 lParam)
at System.Windows.Forms.Control._InternalWnProc(WM wm, Int32 wParam, Int32 lParam)
at Microsoft.AGL.Forms.WL.SetVis(IntPtr hwnThis, BOOL fVis)
at System.Windows.Forms.Control.set_Visible(Boolean value)
at System.Windows.Forms.Application.Run(Form fm)
at WhereIs.Start.Main()

Omnia.
10th June 2009, 12:42 AM |#8  
hanackin's Avatar
Senior Member
Flag toulouse
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by hanackin

it is not working on my HD it tells me no GPS and nothing happens when I click on menu

ok forget what I said....after restarting my phone everything worked bac again.. I think my phone is a little bit buggy
10th June 2009, 07:11 AM |#9  
ssj5trunks's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Exclamation
Quote:
Originally Posted by redganger

What am I missing here?



Omnia.

I think the problem is when i read registry.
I do that for block screen for not go in stand by mode.

Check these registry if you have it:

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\Power\Timeouts\BattSuspendTimeout
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\Power\Timeouts\BattSuspendTimeoutSave
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\Power\Timeouts\ACSuspendTimeout
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\Power\Timeouts\ACSuspendTimeoutSave
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight\BatteryTi meout
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight\BatteryTi meoutUnchecked
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight\ACTimeout
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight\ACTimeout Unchecked

If you dont have these registry it is a problem i correct it in the next version, if i dont find it i set it to 0.

I think your problem is that i cant find any of these registry key and return error.

Bye
10th June 2009, 10:09 AM |#10  
Junior Member
Flag Poltava
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ssj5trunks

I think the problem is when i read registry.
I do that for block screen for not go in stand by mode.

Check these registry if you have it:

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\Power\Timeouts\BattSuspendTimeout
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\Power\Timeouts\BattSuspendTimeoutSave
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\Power\Timeouts\ACSuspendTimeout
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\Power\Timeouts\ACSuspendTimeoutSave
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight\BatteryTi meout
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight\BatteryTi meoutUnchecked
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight\ACTimeout
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight\ACTimeout Unchecked

If you dont have these registry it is a problem i correct it in the next version, if i dont find it i set it to 0.

I think your problem is that i cant find any of these registry key and return error.

Bye

On my Asus p535 with WM 6.5 and Asus WM p525 with WM 6.1 do not work.
I did that you wrote. And changed values HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight\BatteryTi meoutUnchecked to 0 and HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight\ACTimeout Unchecked to 0 too.
All other values were 0.
I am thought that problem in .Net FW 3.5.
Last edited by neonua; 10th June 2009 at 10:11 AM.
10th June 2009, 11:42 AM |#11  
ssj5trunks's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by neonua

On my Asus p535 with WM 6.5 and Asus WM p525 with WM 6.1 do not work.
I did that you wrote. And changed values HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight\BatteryTi meoutUnchecked to 0 and HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight\ACTimeout Unchecked to 0 too.
All other values were 0.
I am thought that problem in .Net FW 3.5.

It do the same error?

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes