Post Reply

Su870 port to p720

22nd March 2013, 01:47 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 71
 
215 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Hey Hey

ít is possible to flash the V20.KDZ from the SU870 to the LG P720 ?

i do it via the LGFlashTool will the dll from the P720 on Win7. But the Flashtool didn´t write the KDZ. I do the same with the BIN, still the Same Problem. Error Read Port failed.
I will do it today on XP.

Then i tried it with the Android 4.0.4 XBSA, the flash was at 30%, then the Erorr Phonemodel wrong or so.


it is possible to flash the BIN/KDZ ?
The Following User Says Thank You to MasterTobi For This Useful Post: [ View ]
22nd March 2013, 04:35 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 593
 
466 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Re: Su870 port to p720
Quote:
Originally Posted by MasterTobi

Hey Hey

ít is possible to flash the V20.KDZ from the SU870 to the LG P720 ?

i do it via the LGFlashTool will the dll from the P720 on Win7. But the Flashtool didn´t write the KDZ. I do the same with the BIN, still the Same Problem. Error Read Port failed.
I will do it today on XP.

Then i tried it with the Android 4.0.4 XBSA, the flash was at 30%, then the Erorr Phonemodel wrong or so.


it is possible to flash the BIN/KDZ ?

Flashing a kdz of different phone will brick your phone.
so please don't come back here with a o3dm

Sent from my LG-P725 using xda premium
22nd March 2013, 05:40 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 71
 
215 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Hey yes i have bricked my phone but i had it restored more than 10times in my life
The Following User Says Thank You to MasterTobi For This Useful Post: [ View ]
23rd March 2013, 07:10 PM   |  #4  
amazing 3D's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 54
 
105 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Re: Su870 port to p720
Quote:
Originally Posted by MasterTobi

Hey yes i have bricked my phone but i had it restored more than 10times in my life

10 times ? wow
You're amazing man
Sent from my LG-P920
24th March 2013, 03:36 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 71
 
215 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
First times i had problems with cwm and rom manager xD maybe 3reflashs xD then i tested custom roms etc,but no gps or so = reflash xD
So i will test it later to port su870 kdz to p720again under winxp. flashtool under win7 bugs.
25th March 2013, 05:14 PM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 5
 
87 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by MasterTobi

First times i had problems with cwm and rom manager xD maybe 3reflashs xD then i tested custom roms etc,but no gps or so = reflash xD
So i will test it later to port su870 kdz to p720again under winxp. flashtool under win7 bugs.

you will test with this method http://forum.xda-developers.com/show...php?t=1908008?
if it work tell me plz
25th March 2013, 06:58 PM   |  #7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 71
 
215 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
maybe i will test it, but first i test it via flashtool under xp. maybe this night hehe
The Following User Says Thank You to MasterTobi For This Useful Post: [ View ]
25th March 2013, 09:29 PM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 5
 
87 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Re: Su870 port to p720
Ok my frnd thanx

Sent from my LG-P720 using xda app-developers app
26th March 2013, 06:49 PM   |  #9  
OP Senior Member
Thanks Meter: 71
 
215 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Hey Hey my Friends (or not) :P

so first it is maybe possible to flash the Su870kdz (AP CP) to the lg p720. First i had renamed the AP and CP to the orginal name from the p720. But after 50%, it was the point where the flashtool partitionized the flash, ERROR. I think the connection was lost. so i will try it again.

so pls still wait =)


but has everyone an idea why my phone has no signal ?!
26th March 2013, 10:24 PM   |  #10  
Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 593
 
466 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Re: Su870 port to p720
Quote:
Originally Posted by MasterTobi

Hey Hey my Friends (or not) :P

so first it is maybe possible to flash the Su870kdz (AP CP) to the lg p720. First i had renamed the AP and CP to the orginal name from the p720. But after 50%, it was the point where the flashtool partitionized the flash, ERROR. I think the connection was lost. so i will try it again.

so pls still wait =)


but has everyone an idea why my phone has no signal ?!

yes i know!
and i wanna also know what are you upto!!
so add me on gmain or facebook so we can have a chat on this porting.

Sent from my LG-P725 using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes