Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[MOD][ICS] XPERIA Ultimate HD™ MOD [ver:4.8][ICS.587/.431/.13][13/07/2013]★★★★★

OP EAGLEBOOY

4th May 2013, 07:17 AM   |  #791  
izuall187's Avatar
Senior Member
Flag Cainta
Thanks Meter: 101
 
565 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by fmvcosta

i have i big problema.

i'm using UHD since the first ROM, but then i instal the MOD 4.4, and my phone looks like nice and no problems but several times my friends can contact me, they sai my phone is off.
i'm ussing
Vengance 1.36 at 1 week
UHD 3.0.2 alot alot time
and this mod at 2 days.

what's the problem?

+1

I'm losing at least 25% of calls I normally recieve each day. Something on the framework maybe, dev?

I don't have a logcat but what I noticed is that no missed calls appear and a Missed call null ( ) error appears in call logs from time to time.

Sent from my LT18i using xda app-developers app
4th May 2013, 12:53 PM   |  #792  
Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 65
 
74 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Bug report : ES File Explorer -> Share -> Bluetooth -> Turning On Bluetooth -> Bootloop forever.
4th May 2013, 01:05 PM   |  #793  
koradiavatsal's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 1,468
 
2,571 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Wipe cache and dalvik in cwm and then phone will boot!

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
5th May 2013, 02:56 PM   |  #794  
Member
Thanks Meter: 4
 
53 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
Downloadlink is broken
5th May 2013, 02:59 PM   |  #795  
koradiavatsal's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 1,468
 
2,571 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by seschneider

Downloadlink is broken

Nope its working.
Try from another browser

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1367758778098.jpg
Views:	392
Size:	47.0 KB
ID:	1937454  
The Following User Says Thank You to koradiavatsal For This Useful Post: [ View ]
6th May 2013, 02:09 AM   |  #796  
EAGLEBOOY's Avatar
OP Senior Member
Flag mashhad
Thanks Meter: 3,738
 
682 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
*****album fix*****
trying to find a way for fix album problem
error like this:""unfortunatly device has stoped""
Last edited by EAGLEBOOY; 7th May 2013 at 09:31 PM.
The Following 4 Users Say Thank You to EAGLEBOOY For This Useful Post: [ View ]
7th May 2013, 09:31 PM   |  #797  
EAGLEBOOY's Avatar
OP Senior Member
Flag mashhad
Thanks Meter: 3,738
 
682 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
*****album fix*****
*****just for test*****
if you have problem with album you can test with this album and see if it can help you
i think it can solve the problem of album that get error like this:""unfortunatly device has stoped""
here it is:http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1864562
you should find """""Sony Media App v.6""""" in the page
after installing that you should use """"Rescan Media""""" for reload your media data
please let me know if it works good for you
8th May 2013, 04:20 PM   |  #798  
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
259 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by EAGLEBOOY

*****album fix*****
*****just for test*****
if you have problem with album you can test with this album and see if it can help you
i think it can solve the problem of album that get error like this:""unfortunatly device has stoped""
here it is:http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1864562
you should find """""Sony Media App v.6""""" in the page
after installing that you should use """"Rescan Media""""" for reload your media data
please let me know if it works good for you

No, it's not work! Xperia Arc S, HUD 3.0.2. iI Wipped Cashe and dalvik, installed Sony Media App v.6, Than I rescanned again media files but
the problem continues
The Following User Says Thank You to panpetar For This Useful Post: [ View ]
10th May 2013, 07:51 PM   |  #799  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
135 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by EAGLEBOOY

*****album fix*****
*****just for test*****
if you have problem with album you can test with this album and see if it can help you
i think it can solve the problem of album that get error like this:""unfortunatly device has stoped""
here it is:http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1864562
you should find """""Sony Media App v.6""""" in the page
after installing that you should use """"Rescan Media""""" for reload your media data
please let me know if it works good for you

It is working! The only thing is that you have to install the DLNA server too.
11th May 2013, 08:36 AM   |  #800  
Senior Member
Flag Lingen
Thanks Meter: 194
 
540 posts
Join Date:Joined: May 2010
Hi!

i have a xperia pro and flashed 4.4 over a clean ultimate 3.0.2 installation + lupus kernel v14.
working great so far except the hw keyboard backlight. it is only working temporaly after changing the lcd background intensity.

is this a known issue? thank you!


Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android.policy, framework, framework-res, notificationtoggle, xperia
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes