FORUMS

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

[ROM] PointROM - A ROM with PointUI v 1 cooked in [WM6.1]

3,595 posts
Thanks Meter: 22
 
By ace10134, Senior Member on 27th July 2009, 04:14 AM
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread
30th July 2009, 10:00 PM |#121  
OP Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by adelco93

i flashed the normal version but that was the first link you posted so i dont know about the new one. Not related, but i found that when i use the volume rocker while im in a call to make the in-call volume louder it uses the rocker as sort of a toggle instead of changing the volume.

Yea, I listed that as a "Feature" of this ROM. But, oh, wait, that happens while In-Call! That's bad. I knew it happened in PointUI, which was kind of usefull.

Waitttt.....It doesn't act as a "toggle" in the call screen. Are you using PointUI's call screen thing? Because with the default WinMo dialer, it works as a volume adjuster, like normal.

Ohhhh...I see what you're saying. It brings up that HTC Volume Slider, and that version only controls System volume. I could try finding a different version, and see if I can make it work. Or, I can just remove it, in general.

I'll see if I can find you a registry edit in the mean time, that will disable that volume slider. Tweak to increase in-call volume at Post 122
Last edited by ace10134; 31st July 2009 at 01:19 AM.
 
 
30th July 2009, 10:50 PM |#122  
OP Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
Ok, try this tweak to increase the phone's In-Call volume: Using a registry editor (like PHM RegEdit), navigate to
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications\Shell Overrides\
Find the SavedInCallVolume value, and open it.

Switch the base to Hexadecimal

Change the Value data to "FFFFFFFF" (eight capital F's)

Restart your phone (by holding down the power button). Now when it boots, your in-call volume should be louder. Tell me if you think it worked!!!
31st July 2009, 12:03 AM |#123  
guntcent's Avatar
Senior Member
Flag Garden Grove
Thanks Meter: 14
 
More
i cant flashed LZX
31st July 2009, 12:05 AM |#124  
OP Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by guntcent

i cant flashed LZX

Dude, I told you to give me more info. I can't help you otherwise.

What happens when you start flashing from your SD card??
31st July 2009, 12:37 AM |#125  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
I am having a problem with the LZX version too.

When flashing on SD, I get an error specifiying:

"Reading second OS from SD!" (this is after the Loading ExtRom dialog)

It holds there forever. When I reset, I get the load screen forever.
31st July 2009, 12:38 AM |#126  
OP Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by uries62

I am having a problem with the LZX version too.

When flashing on SD, I get an error specifiying:

"Reading second OS from SD!" (this is after the Loading ExtRom dialog)

It holds there forever. When I reset, I get the load screen forever.

That's not an error. Did you let it flash for like 10 minutes??? It always says that message, that's part of the proccess.
31st July 2009, 12:51 AM |#127  
ivanmmj's Avatar
Retired Moderator
Thanks Meter: 41
 
Donate to Me
More
If it says that, you do NOT need to flash it through the SD. The SD process is not meant for LZX roms, but for ROMs that are really small.
31st July 2009, 12:55 AM |#128  
OP Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by ivanmmj

If it says that, you do NOT need to flash it through the SD. The SD process is not meant for LZX roms, but for ROMs that are really small.

Well, I can't flash the LZX version through the PC. It got an error at like 3%, I think, and said that it was corrupt or file size was wrong, something like that. So flashing the LZX through the PC didn't work, for some reason. Flashing through my SD card worked fine though.

And Ivan, do you think that the upload got corrupted or something?? Because it flashed fine on my phone. I'm confused why it's not working for them
31st July 2009, 01:22 AM |#129  
OP Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
You guys still haven't gotten the LZX version working?? I'm really thinking that the upload must have gotten corrupted, or something, because the exact same one works fine on my phone. I guess I'll download my own LZX NBH file, and try it out.

Or, if you guys got it working, TELL ME!!
31st July 2009, 01:33 AM |#130  
ivanmmj's Avatar
Retired Moderator
Thanks Meter: 41
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ace10134

Well, I can't flash the LZX version through the PC. It got an error at like 3%, I think, and said that it was corrupt or file size was wrong, something like that. So flashing the LZX through the PC didn't work, for some reason. Flashing through my SD card worked fine though.

And Ivan, do you think that the upload got corrupted or something?? Because it flashed fine on my phone. I'm confused why it's not working for them

It sounds like it's corrupt.
Try creating a MD5 sum next time so people can double check if it's corrupt.
31st July 2009, 02:38 AM |#131  
OP Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
LZX VERSION WORKS FINE. I downloaded and flashed it, and it worked.

The entire flashing through SD proccess should take 10 MINUTES. Just leave your phone be while it's flashing, so that you're not tempted to interrupt it. Make a PB&J or something. Just don't interrupt it!!

The "Reading Second OS from SD!" message is completely normal. That screen lasts for about half of the proccess.

Ivan, I think ToadLife's kitchen might use a different LZX compression method or something. Idk. It doesn't flash through the PC, but flashes fine through the phone. So, whatever, at least it works one way, that's all that matters.

If you're phone still isn't flashing after a good 15 minutes, then try re-downloading the file. It might have been corrupted from YOUR download. I can confirm that the file is NOT corrupted, and that it downloads fine to my PC.

Read More
Subscribe to Thread

Tags
home, pointui, rom, tmobile, wing
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes