FORUMS

Analysis & Opinion

[Q] How to Root HTC EXPLORER A310e

2 posts
Thanks Meter: 0
 
By abhay133, Junior Member on 8th October 2012, 11:29 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
My phone's details are as follows:

MODEL NUMBER : HTC EXPLORER A310e

HARDWARE INFO:



PROCESSOR : 600Mhz
MEMORY : 512Mb


SOFTWARE INFO:

ANDROID VERSION: 2.3.5

HTC SENSE VERSION: 3.5

SOTWARE NUMBER : 1.31.720.3

MORE : Baseband, Kernel Version, etc.


PLZ EXPERT HELP ME TO ROOT MY CELL ASAP
I DN'T KNW ANYTHING ABUT ROOTING
 
 
8th October 2012, 11:34 AM |#2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Unhappy
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1386743


TIS LINK IS NT PROPER SCREEN SHOT IS MISSING
25th October 2012, 06:44 PM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Post How To Root Htc Explorer
Rooting Htc explorer is Very simple....you can root it as you root all Android Devices The Only thing that you want is SOme Files to root The Device....
6th May 2013, 04:30 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by gautamcool12

Rooting Htc explorer is Very simple....you can root it as you root all Android Devices The Only thing that you want is SOme Files to root The Device....


i join yor mind! havent basic ?
12th June 2013, 12:38 PM |#5  
Junior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 1
 
More
CMW recovery
recently my phone had issues with screen so i changed with duplicate one now I unable to go to recovery screen .

I have done unlocking also despite that screen is not clear.
12th June 2013, 04:15 PM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1380086
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes