Velocity is Like OpenTable on Steroids

We all enjoy a night out with friends or our significant other from time to time. However, there is … more

Android Lollipop Lands for the Sony Xperia Z Ultra

The undisputed king of the beasts–at least in Sony’s current stable,is the … more

Android 5.0 Lollipop in 3D–EVO 3D, That Is!

It is that time of the year once again. Flowers bloom (or snow falls, depending on which … more

Gaming Console with Lollipop? Ouya Gets an Android TV Port

Android is a very flexible platform, and it can be used on a large variety of … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] How to Root HTC EXPLORER A310e

OP abhay133

8th October 2012, 12:29 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
My phone's details are as follows:

MODEL NUMBER : HTC EXPLORER A310e

HARDWARE INFO:



PROCESSOR : 600Mhz
MEMORY : 512Mb


SOFTWARE INFO:

ANDROID VERSION: 2.3.5

HTC SENSE VERSION: 3.5

SOTWARE NUMBER : 1.31.720.3

MORE : Baseband, Kernel Version, etc.


PLZ EXPERT HELP ME TO ROOT MY CELL ASAP
I DN'T KNW ANYTHING ABUT ROOTING
8th October 2012, 12:34 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Unhappy
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1386743


TIS LINK IS NT PROPER SCREEN SHOT IS MISSING
25th October 2012, 07:44 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
23 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Post How To Root Htc Explorer
Rooting Htc explorer is Very simple....you can root it as you root all Android Devices The Only thing that you want is SOme Files to root The Device....
6th May 2013, 05:30 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by gautamcool12

Rooting Htc explorer is Very simple....you can root it as you root all Android Devices The Only thing that you want is SOme Files to root The Device....


i join yor mind! havent basic ?
12th June 2013, 01:38 PM   |  #5  
Junior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 1
 
18 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
CMW recovery
recently my phone had issues with screen so i changed with duplicate one now I unable to go to recovery screen .

I have done unlocking also despite that screen is not clear.
12th June 2013, 05:15 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
27 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1380086
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes