5,606,151 Members 36,010 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Frequently Asked Questions

Tip us?
 
powerfull.dj
Old
#191  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Aug 2012
Post chainfire 3d

Quote:
Originally Posted by Royal King View Post
Thanks, fixed
hiii... chainfire 3d is not working on my rooted device.. pls hlp...
 
kur1oso
Old
#192  
kur1oso's Avatar
Member
Thanks Meter 5
Posts: 55
Join Date: Mar 2013
Can anyone send me the link for this flashplayer 10.3?

I tried installing flashplayer 10.2, 10.3, 11, 11.1. And when I go to whatismyflash.com the web always tell me I've 10.1

I moved flashlite.apk and .odex from system/apps to another site and installed flashplayer, reboot, and now whatismyflash.com says I HAVE NO FLASHPLAYER

please just help me, i just readed the entire post...
 
polfrank
Old
#193  
polfrank's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 170
Join Date: Jul 2012
Location: Thessaloniki
Quote:
Originally Posted by kur1oso View Post
Can anyone send me the link for this flashplayer 10.3?

I tried installing flashplayer 10.2, 10.3, 11, 11.1. And when I go to whatismyflash.com the web always tell me I've 10.1

I moved flashlite.apk and .odex from system/apps to another site and installed flashplayer, reboot, and now whatismyflash.com says I HAVE NO FLASHPLAYER

please just help me, i just readed the entire post...
Hey dude. What rom do you use?
Devices
HTC Wildfire S
ClockworkMod recovery 5.0.2.8
Rom: Stock GB 2.3.5 Sense 2.1, rooted

Sony Ericsson Xperia Mini
Rom: LegacyXperia CM11 by mikeioannina with 3.4.x kernel by nAa

Cubot gt99
ClockworkMod recovery 6.0.4.4
latest Stock JB 4.2.1, rooted
 
madbutnotstupid
Old
#194  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 16
Join Date: May 2012
Location: Kuching
Default S-On

Quote:
Originally Posted by docgnome View Post
Maybe this has already been addressed but you can root the Wildfire S with S-ON...

I'd post a link but I can't -_- In fact the only reason i'm posting here at all is so i can report a friggin bug with a rom -_-
I rooted my phone with S-On ...... cant quite remember how i did it though.
 
vimarsh135
Old
#195  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jun 2013
Thumbs up Sense 5 custom rom working great :)

I used Sense 5 custom rom and its just great.. Internal memory jumped to 2 GB. CWM recovery also is simply great .. Thanks to the developeers
 
silkari
Old
#196  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: May 2013
Default Problem.

Hi everyone , just a question ..if i still have roblems with sync also by having 32mb free??what sould I do??
Thanks in advice.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes