Post Reply

GPS Dongle Discussion Here!!!

OP Egregious Philbin

2nd June 2012, 12:36 AM   |  #281  
dpwhitty11's Avatar
Senior Member
Flag Houston/Waco
Thanks Meter: 221
 
1,617 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by nygmam

I just got a second one shipped to me and i am not sure why. I see i am not alone getting 2?

Hell, I'll take it! XD
(I need a spare so I can attempt a charging mod)
But yeah, some people are getting two.

Sent from my ADR6300 using Tapatalk 2
2nd June 2012, 01:08 AM   |  #282  
nygmam's Avatar
Senior Member
Flag New York, NY
Thanks Meter: 179
 
803 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
Strange... have not opened it but guess it is good to have a spare for when I do loose the first one

Sent from my CM9 HTC HD2 using xda premium
4th June 2012, 07:35 AM   |  #283  
PuroKaibil's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
112 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Dongle works like the built-in GPS with version 15 but works great with 21

Sent from my Transformer Prime TF201 using xda premium
4th June 2012, 11:13 AM   |  #284  
Senior Member
Flag glyfada-athens
Thanks Meter: 12
 
155 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
living in greece and not receiving the 2 dongles that i Applied & Inquire.
any mail to communicate asus ?thank u
10th June 2012, 12:37 PM   |  #285  
Member
Thanks Meter: 0
 
40 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
I got mine through on Friday last week. I installed sygic from aptoide and it actually works 100% improvement on gps locks while moving. Thank you Asus for a great dongle.

Sent from my Transformer Prime TF201 using xda premium
11th June 2012, 05:02 AM   |  #286  
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
843 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by graffixnyc

I posted this in one of the other dongle threads, because I didnt feel it warranted it's own thread but I got a new replacement unit from asus two weeks ago (C2 serial)

I was sitting outside a few days ago in front of my house and decided to just check gps, no dongle. my mouth dropped when I got 12/13 sats. The next day I tried again, this time it did fluctuate a lot more but I was getting 4/5 then it would jump to 8/9 back to 4/5 back up. I couldnt believe it. I dont ever use gps on my tablet anyway so it doesnt matter to me either way if it works or not. lol

I have a C5 serial and thats around the same thing that I get too. Using GPS test, I've seen the accuracy go as low as 18 ft outside, usually around 36-72 ft range. Indoors, I have seen it go as low as 36 ft, usually around the 48-96 ft range. Despite all of that, GPS is still useless because once I start moving, Google Navigation can't track me.

Will trying an offline navigation software help me or will I have to resort to the dongle :/
17th July 2013, 03:21 PM   |  #287  
bliksems's Avatar
Junior Member
Flag Dallas
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Question Where can I buy a GPS Dongle?
I got a used TF201 on 4.1.1 a few days back, I've already unlocked and rooted it following the great guides here,
but now I need a dongle for it, does anyone know where I could get one?
Thanks in advance.

Update:

I got one from dpwhitty11, thanks to those who responded
Last edited by bliksems; 18th July 2013 at 06:40 PM. Reason: Update
17th July 2013, 09:08 PM   |  #288  
Bait-Fish's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 237
 
776 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Maybe see if anyone in this thread still has one? I got rid of mine there.

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk 2

The Following User Says Thank You to Bait-Fish For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes