Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,924 Members 44,856 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Confirmed!! T-Mobile Concord (V768) ROOT and BOOT-LOOP fix!!

Tip us?
 
concord02
Old
#271  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: Aug 2013
Location: Jackson, MI
Default zte v768 concord

just to be sure,,, No ROM yet for this phone ??? (nice job on the rooting process )
 
fathertomany
Old
#272  
fathertomany's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 192
Posts: 376
Join Date: Sep 2012
Location: Southwest corner, Missouri

 
DONATE TO ME
No Rom and, most likely, never going to get one. We cannot get source code so we cannot make kernels or port anything.

Sent from my 4.3 BEANSTALK Hercules using Xparent BlueTapatalk
Click THANKS!!!!
The Following User Says Thank You to fathertomany For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
concord02
Old
#273  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: Aug 2013
Location: Jackson, MI
Im learning, this is my first smart phone, so for a noob like me it's a nice device for the price. I've had it for a month and have learned how far i can go with it planning on a Christmas upgrade . Thanks for your reply and to everyone involved with this site !

Sent from my ZTE V768 using xda app-developers app
 
tazmaniondvl
Old
#274  
tazmaniondvl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 526
Posts: 1,526
Join Date: Sep 2012
Location: Carson City

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by fathertomany View Post
No Rom and, most likely, never going to get one. We cannot get source code so we cannot make kernels or port anything.

Sent from my 4.3 BEANSTALK Hercules using Xparent BlueTapatalk
Why no source code? Android is open source Isn't it?

Sent from my super fast AOIP SGH-T679!
Current Device: Samsung Galaxy Light T399
Be kind and hit the
THANKS button!
 
fathertomany
Old
#275  
fathertomany's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 192
Posts: 376
Join Date: Sep 2012
Location: Southwest corner, Missouri

 
DONATE TO ME
Zte is a bi-*&. Android is open source but zte mods, I guess, aren't. Contingency and myself have had no success. Maybe if enough people contact them or XDA devs do, they will cough it up.

Sent from my SAMSUNG-SGH-T989 using Xparent BlueTapatalk 2
Click THANKS!!!!
 
concord02
Old
#276  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: Aug 2013
Location: Jackson, MI
Quote:
Originally Posted by concord02 View Post
Im learning, this is my first smart phone, so for a noob like me it's a nice device for the price. I've had it for a month and have learned how far i can go with it planning on a Christmas upgrade . Thanks for your reply and to everyone involved with this site !

Sent from my ZTE V768 using xda app-developers app
Oh yeah, definitely enjoying the benefits of root! Added 2gigs internal, no more ad's, those alone make it worth the effort ! But still learning :thumbup: thanks again

Sent from my ZTE V768 using xda app-developers app
 
PuvMan
Old
#277  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 25
Join Date: Mar 2009
ahhhhhhhhh! another tmo update is being pushed.... but now my mother is back in california - gonna tell her to just accept it, and hope for the best!

I did uninstall everything I could identify as a tmo service.... I hope this isn't a large update - the last one took all of 5 - 10 seconds to install......
 
sagupta
Old
#278  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 8
Join Date: Nov 2005
Quote:
Originally Posted by PuvMan View Post
ahhhhhhhhh! another tmo update is being pushed.... but now my mother is back in california - gonna tell her to just accept it, and hope for the best!

I did uninstall everything I could identify as a tmo service.... I hope this isn't a large update - the last one took all of 5 - 10 seconds to install......
Puvman, what was the update about???
 
PuvMan
Old
#279  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 25
Join Date: Mar 2009
Quote:
Originally Posted by sagupta View Post
Puvman, what was the update about???
I'm unsure - I told her to go ahead and apply the update, and it installed and booted fine after - couldn't have been anything major......she said its been running fine since too.
 
fathertomany
Old
#280  
fathertomany's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 192
Posts: 376
Join Date: Sep 2012
Location: Southwest corner, Missouri

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by PuvMan View Post
I'm unsure - I told her to go ahead and apply the update, and it installed and booted fine after - couldn't have been anything major......she said its been running fine since too.
Did you have her check for root?
Click THANKS!!!!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes