Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Confirmed!! T-Mobile Concord (V768) ROOT and BOOT-LOOP fix!!

OP fathertomany

29th August 2013, 10:18 PM   |  #271  
Junior Member
Flag Jackson, MI
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
zte v768 concord
just to be sure,,, No ROM yet for this phone ??? (nice job on the rooting process )
30th August 2013, 07:19 PM   |  #272  
fathertomany's Avatar
OP Senior Member
Flag Southwest corner, Missouri
Thanks Meter: 196
 
377 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
No Rom and, most likely, never going to get one. We cannot get source code so we cannot make kernels or port anything.

Sent from my 4.3 BEANSTALK Hercules using Xparent BlueTapatalk
The Following User Says Thank You to fathertomany For This Useful Post: [ View ]
31st August 2013, 12:50 AM   |  #273  
Junior Member
Flag Jackson, MI
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Im learning, this is my first smart phone, so for a noob like me it's a nice device for the price. I've had it for a month and have learned how far i can go with it planning on a Christmas upgrade . Thanks for your reply and to everyone involved with this site !

Sent from my ZTE V768 using xda app-developers app
31st August 2013, 02:18 AM   |  #274  
tazmaniondvl's Avatar
Senior Member
Flag Phoenix
Thanks Meter: 549
 
1,606 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fathertomany

No Rom and, most likely, never going to get one. We cannot get source code so we cannot make kernels or port anything.

Sent from my 4.3 BEANSTALK Hercules using Xparent BlueTapatalk

Why no source code? Android is open source Isn't it?

Sent from my super fast AOIP SGH-T679!
31st August 2013, 02:30 AM   |  #275  
fathertomany's Avatar
OP Senior Member
Flag Southwest corner, Missouri
Thanks Meter: 196
 
377 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Zte is a bi-*&. Android is open source but zte mods, I guess, aren't. Contingency and myself have had no success. Maybe if enough people contact them or XDA devs do, they will cough it up.

Sent from my SAMSUNG-SGH-T989 using Xparent BlueTapatalk 2
2nd September 2013, 04:54 PM   |  #276  
Junior Member
Flag Jackson, MI
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by concord02

Im learning, this is my first smart phone, so for a noob like me it's a nice device for the price. I've had it for a month and have learned how far i can go with it planning on a Christmas upgrade . Thanks for your reply and to everyone involved with this site !

Sent from my ZTE V768 using xda app-developers app

Oh yeah, definitely enjoying the benefits of root! Added 2gigs internal, no more ad's, those alone make it worth the effort ! But still learning :thumbup: thanks again

Sent from my ZTE V768 using xda app-developers app
4th September 2013, 04:00 AM   |  #277  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
25 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
ahhhhhhhhh! another tmo update is being pushed.... but now my mother is back in california - gonna tell her to just accept it, and hope for the best!

I did uninstall everything I could identify as a tmo service.... I hope this isn't a large update - the last one took all of 5 - 10 seconds to install......
5th September 2013, 12:41 PM   |  #278  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
8 posts
Join Date:Joined: Nov 2005
Quote:
Originally Posted by PuvMan

ahhhhhhhhh! another tmo update is being pushed.... but now my mother is back in california - gonna tell her to just accept it, and hope for the best!

I did uninstall everything I could identify as a tmo service.... I hope this isn't a large update - the last one took all of 5 - 10 seconds to install......

Puvman, what was the update about???
6th September 2013, 06:30 AM   |  #279  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
25 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Quote:
Originally Posted by sagupta

Puvman, what was the update about???

I'm unsure - I told her to go ahead and apply the update, and it installed and booted fine after - couldn't have been anything major......she said its been running fine since too.
6th September 2013, 04:38 PM   |  #280  
fathertomany's Avatar
OP Senior Member
Flag Southwest corner, Missouri
Thanks Meter: 196
 
377 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by PuvMan

I'm unsure - I told her to go ahead and apply the update, and it installed and booted fine after - couldn't have been anything major......she said its been running fine since too.

Did you have her check for root?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes