Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][Official][4.3] CyanogenMod 10.2 for the Verizon Galaxy S4

OP invisiblek

6th September 2013, 06:48 PM   |  #1811  
scarmon25's Avatar
Senior Member
Flag Knoxville, TN
Thanks Meter: 2,175
 
5,546 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
That is really odd. I had no trouble getting it into CWM recovery.

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk 4
6th September 2013, 07:00 PM   |  #1812  
Junior Member
Thanks Meter: 18
 
16 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by scarmon25

That is really odd. I had no trouble getting it into CWM recovery.

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk 4

I didn't have any trouble either with TWRP. I pulled the battery, powered on while holding volume up, and it went right in.
6th September 2013, 07:47 PM   |  #1813  
Senior Member
Thanks Meter: 205
 
689 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by dvrocknrolll

what exactly did you guys do to get it to boot?

It took me several battery pulls to be able to boot into TWRP.

For a while I wondered if my phone was bricked.

Then after I got into TWRP, I flashed the TWRP zip file to reinstal twrp. Probably wasn't necessary, but I did it just in case it might help.
6th September 2013, 08:06 PM   |  #1814  
Member
Flag dobbs ferry
Thanks Meter: 2
 
31 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by HowardZ

It took me several battery pulls to be able to boot into TWRP.

For a while I wondered if my phone was bricked.

Then after I got into TWRP, I flashed the TWRP zip file to reinstal twrp. Probably wasn't necessary, but I did it just in case it might help.

Mine didn't boot into Clockwork Recovery after like 9 tries, so I just ended up restoring it to factory with Odin and lost, well not much, because pretty much was backed up.
6th September 2013, 08:53 PM   |  #1815  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Flashed 9/6 twice. Couldn't get it to boot. Flashed back to 9/5 fixed it.

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk 4
6th September 2013, 09:54 PM   |  #1816  
Member
Flag New Orleans, LA
Thanks Meter: 2
 
61 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Couldn't boot 9/6 either.

Sent from my SCH-I545 using xda app-developers app
6th September 2013, 10:00 PM   |  #1817  
keith.mcintyre26's Avatar
Senior Member
Flag Richmond
Thanks Meter: 515
 
966 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by kbtoiz

Couldn't boot 9/6 either.

Sent from my SCH-I545 using xda app-developers app

No one can on almost all devices. I just compiled and its running fine so tonight's nightly should be good to go.
The Following 3 Users Say Thank You to keith.mcintyre26 For This Useful Post: [ View ]
6th September 2013, 10:52 PM   |  #1818  
Member
Flag New Orleans, LA
Thanks Meter: 2
 
61 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Quote:
Originally Posted by keith.mcintyre26

No one can on almost all devices. I just compiled and its running fine so tonight's nightly should be good to go.

10-4
6th September 2013, 11:53 PM   |  #1819  
GutterIsATool's Avatar
Member
Flag Tulsa
Thanks Meter: 5
 
81 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by keith.mcintyre26

No one can on almost all devices. I just compiled and its running fine so tonight's nightly should be good to go.

I'm glad I decided to update my backup right before flashing today's nightly. I almost didn't due to space constraints (ROM Manager's download cache hadn't been cleared in a while), and I had already deleted my old backup.
7th September 2013, 12:15 AM   |  #1820  
Senior Member
Flag Renton - Washington
Thanks Meter: 46
 
402 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Donate to Me
More
EDIT: Nvm

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
4.2.2, aosp, cyanogenmod, jellybean, jfltevzw
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes