FORUMS

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

Hermes 6.1 19212 Business Edition (Direct port from Kaiser)

1,535 posts
Thanks Meter: 81
 
By jwzg, Retired Senior Moderator on 19th July 2009, 02:34 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
4th September 2009, 03:40 AM |#21  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Additionally, if it doesn't include the radio, which version do you recommend? I'm running on the AT&T network in USA (Kansas). Right now my Hermes has the 1.48 radio that is included in the stock HTC WM 6 Rom. Is the 1.54 Radio better from the AT&T ROM?
 
 
22nd September 2009, 08:20 AM |#22  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
How can i manage the htc home plug?
23rd September 2009, 08:00 PM |#23  
Neo2SHYAlien's Avatar
Senior Member
Flag Plovdiv
Thanks Meter: 94
 
Donate to Me
More
good rom, but battery bug is so boring is a good idea to show 1 by 1% of battery capacity
23rd September 2009, 10:59 PM |#24  
Shawn80's Avatar
Member
Flag Oklahoma City
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Dobi

Hi,

First of all, thanks for this perfect rom, I was looking for this simple Kaiser Stock ROM since months and months.. Thanks again.
However I've noticed that the keyboard mapping of this rom is for Kaiser. You've the issue with the caracters @, !, ;, etc...

is it possible to fix it with a reg update, or with a new rom?
also, is it possible to add 3G video call?

thanks again for your answer and specially for this rom


You could always try this..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=302492
24th September 2009, 02:14 AM |#25  
OP Retired Senior Moderator
Flag Prattville, AL
Thanks Meter: 81
 
More
Thanks for the link for the keyboard fix. I didn't replace the battery driver so the bug remains. I've been working hard on getting a job, so I haven't spent much time on the boards lately. I use the 1.54 Radio ROM in mine.
25th September 2009, 06:49 PM |#26  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
This is the best port ever! seriously, EVERY DEVICE SHOULD GET A CLEAN ROM!!! port form another official htc rom , with just OEM apps and M$ stuff!
the rest of the roms i found are too customized! its like getting a rom that has been rape more than 1 person & dunno how many times!

only things about this rom to me, its a "crippled rom" without 3g in it & the keyboard must be regedit...
really hope we can have another rom for non AT&T users with 3G & fixed bug to make it perfect.

Thank you for yr hardwork! you make a man happy after the flashing and booting into the system.
29th September 2009, 12:43 PM |#27  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up
Quite simply, FANTASTIC.... I have tried at least a dozen different rom's, and none of them come close to this. I may have finally found a rom I can stick with for more than a couple of weeks before getting fed up of it...

My most sincere thanks go out to you for this wonderful build...
30th September 2009, 04:00 AM |#28  
rafa1215's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Smile Perfect!
I used this rom all day. It worked right out of the box. Everything worked and I didn't have to soft reset it at all. Thanks for creating this rom. I hope to hear from you in the future when you make a basic 6.5 OS rom as well.
11th October 2009, 03:18 PM |#29  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
any update?
jwz,

there'll be any new updated version of your wonderful rom?

kb fix for european users,, video call, etc...
11th October 2009, 05:16 PM |#30  
jasonchiu's Avatar
Senior Member
Flag London/Hong Kong
Thanks Meter: 1
 
More
Hey guys,

I recently switched to Windows Vista, is the flashing process the same?

Or is there a different way to flash with Vista?

Many thanks in advance.
18th October 2009, 09:20 AM |#31  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up
Thanks again for your sharing . I like it and very smooth rom I decide to use your rom so long

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes