Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
View Poll Results: Post your eMMC Serial
SEM04G 2.17GiB Gfree 97 26.08%
SEM04G 2.17GiB Visionary 67 18.01%
SEM04G 2.17GiB (Failed eMMC) 17 4.57%
M4G2DE 2.10GiB Gfree 115 30.91%
M4G2DE 2.10GiB Visionary 24 6.45%
M4G2DE 2.10GiB (Failed eMMC) 52 13.98%
Voters: 372. You may not vote on this poll

Post Reply

Post your eMMC serial

OP xdviper

24th December 2012, 12:51 PM   |  #611  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
15 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by silviomgomes

Hey guys, new at this just was playing the my HTX Panache, I rooted it with Hasoon Tool Kit and was using Team Win for Recovery, I was in the middle of an Install rom

cm-10-20121207-EXPERIMENTAL-ruby.zip

The load screen loaded up with the cyanogenmod but wasnt loading so I removed the battery and tryed reinstalling the mod, now I get a write error,

E:Unable to mount internal storage.
E:Unable to mount /emmc during GUI startup.
E:Unable to mount /emmc when trying to reaad settings
E:Unable to mount ´/data´
E:Unable to mount ´/emmc´

I can access my recovery but can´t do nothing with the internal drive can someone help me understand this please.

First question, did you make a backup? b/c you should know to always do that.
also, have you tried factory reset? or wiping the cache/dalvic cache/ etc..?
tried to use a known stable rom?( always a possible bad download of the cm10 exp ruby rom)
12th January 2013, 08:36 AM   |  #612  
Senior Member
Flag Karachi
Thanks Meter: 17
 
117 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
same here SEM04G
1st May 2013, 09:10 PM   |  #613  
Junior Member
Flag Milwaukee, WI
Thanks Meter: 3
 
29 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Won't be voting because I have SEM04G 2.16 GiB.
3rd May 2013, 04:50 AM   |  #614  
N_otori0us_'s Avatar
Senior Member
Flag █ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ █`
Thanks Meter: 480
 
1,578 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
I have the bad one lol

Sent from my myTouch 4G using xda app-developers app
6th May 2013, 07:15 PM   |  #615  
Junior Member
Flag Milwaukee, WI
Thanks Meter: 3
 
29 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by N_otori0us_

I have the bad one lol

Sent from my myTouch 4G using xda app-developers app

No bueno.
22nd June 2013, 07:02 AM   |  #616  
Member
Thanks Meter: 3
 
49 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
I'm sorry, but I have a problem understanding the first step, how do you "Start" the adb?
is that this cmd thing you have to go to a specific folder with? and if so which folder is it now? and if I'm supposed to connect my phone somehow with usb debugging?
so many details left out.
22nd June 2013, 06:23 PM   |  #617  
N_otori0us_'s Avatar
Senior Member
Flag █ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ █`
Thanks Meter: 480
 
1,578 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by YagFrazier

I'm sorry, but I have a problem understanding the first step, how do you "Start" the adb?
is that this cmd thing you have to go to a specific folder with? and if so which folder is it now? and if I'm supposed to connect my phone somehow with usb debugging?
so many details left out.

OK do you have the android SDK installed.

If you do, go to to platform tools folder.

Then hold shift and right click the platform tools folder.

Then a menu will pop up.

Then click open command window here.

Then your in the adb terminal I think.

Just connect your phone and type this in that shell

Adb devices

And your serial number will show up.

Yay your using Adb now.

To use debbuging, go to

Setting, applications, development, USB debbuging is is checked.


Sent from my myTouch 4G using xda app-developers app
10th November 2013, 06:01 PM   |  #618  
mickeyasamoah's Avatar
Senior Member
Flag Accra
Thanks Meter: 167
 
753 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Unhappy
Mine is different

$ export PATH=/data/local/bin:$PATH
$ su
# cat /proc/last_kmsg > /sdcard/last_kmsg.txt
#cat /sys/class/block/mmcblk0/device/name
M4G1FB
#

And it now keeps rebooting randomly. i have flashed roms, kernels, wiped, wiped in different file systems(ext4 and ext3) but still keeps rebooting.

It sometimes gets stuck on the splash screen sometimes in bootanimation. it has even rebooted in recovery twice.
Help???
Dunno wat to do. I dont get any of those errors in recovery.
What could the problem be?

Edit: I dont think its the battery cause after those reboots it hold it charge, for example if i was left with 50% battery before it rebooted, i still would have that same 50% once its done with the reboot.

so i runned last kmsg after the reboot and this is what i got

[ 411.407928] unwind: Unknown symbol address c0052e4c
[ 411.408172] unwind: Index not found c0052e4c
[ 411.408294] Code: e59f00b8 e59f10b8 e59f20a0 eb0e4246 (e5943080)
[ 411.408508] ---[ end trace da227214a82491ba ]---
[ 411.408630] Kernel panic - not syncing: Fatal exception in interrupt
[ 411.408843] unwind: Unknown symbol address c0034b88
[ 411.408966] unwind: Index not found c0034b88
[ 411.409179] Rebooting in 5 seconds..
[ 416.401153] Restarting Linux version 2.6.32.21-g899d047 (htc-kernel@and18-2)
(gcc version 4.4.0 (GCC) ) #1 PREEMPT Tue Oct 26 16:10:01 CST 2010
[ 416.401153]
[ 416.401489] unwind: Unknown symbol address c0034b88
[ 416.401702] unwind: Index not found c0034b88
[ 416.401824] ARM9 has CRASHED
[ 416.401947] smem: DIAG '[WCDMA] 04:13:52 FATAL: (cm :Undef :65535) Excepti
on detected (irq:0)
[ 416.401977] '

5 Corrected bytes, 0 unrecoverable blocks
Last edited by mickeyasamoah; 13th November 2013 at 11:04 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes