5,604,367 Members 48,880 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Problem with the new 4.4 Sense 5.5

Tip us?
 
thereupemi
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 109
Join Date: Apr 2010
Default Problem with the new 4.4 Sense 5.5

Hey

I tried installing
Android Revolution HD 40.3
MaximusHD | 30.0.0
OrDroid 30.0.0

and they all have the problem of the locksceen being distorted

i attached a photo

does anyone else got this problem?

Thanks
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-12-03-20-34-36.jpg
Views:	438
Size:	221.6 KB
ID:	2431086  
 
Ktan188
Old
#2  
Ktan188's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 187
Posts: 535
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by thereupemi View Post
Hey

I tried installing
Android Revolution HD 40.3
MaximusHD | 30.0.0
OrDroid 30.0.0

and they all have the problem of the locksceen being distorted

i attached a photo

does anyone else got this problem?

Thanks
full wipe before installing any new roms
 
thereupemi
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 109
Join Date: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by Ktan188 View Post
full wipe before installing any new roms
I always do full wipe
I just tried installing each of them and found that the problem is in all of them
The Following User Says Thank You to thereupemi For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
davebugyi
Old
#4  
davebugyi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 361
Posts: 2,176
Join Date: Mar 2010
Location: Dolinka

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by thereupemi View Post
I always do full wipe
I just tried installing each of them and found that the problem is in all of them
Some reported it is a 4.06 base bug
Root | S-OFF | InsertCoin | TS kernel

HTC Desire | Retired
HTC Sensation | Retired
Asus Transformer TF101 | Retired


My Music
- http://soundcloud.com/davebugyi
My Photos - http://500px.com/davebugyi
 
Acogu
Old
#5  
Acogu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 112
Posts: 351
Join Date: Jun 2009
Location: Melbourne
What else did u do or install? That's not an Android issue nor a ROM one. You must've installed something that's messing your lockscreen.

Did you restore HTC desktop from TiBu?

Sent from the darkest place in your mind.
_______________________

If any of my posts helped you, go ahead and press the Thanks button. Cheers!

My Device... a gorgeous HTC One
Right now mounted on Kit Kat 4.4
Thoughts... WOW!!! An Orgasmic Experience
 
flyboysek
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 24
Join Date: Aug 2011
if you use TWRP try Advanced WIP and wipe Data as well, it helped when I had some problems
 
thereupemi
Old
#7  
Senior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 109
Join Date: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by flyboysek View Post
if you use TWRP try Advanced WIP and wipe Data as well, it helped when I had some problems


when i change the system language to English everything works fine
i hope that HTC will roll out new base.

Thanks!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Leak Points to Windows Start Menu’s Return as Soon as August

About a month ago at this year’s Build conference, Microsoft … more

Wearables Walkthrough: Tasker on the Samsung Galaxy Gear – XDA Developer TV

The future certainly looks like it is full of wearables. … more

WinDroid HTC Toolkit Lets You Root, Unlock, and Flash ROMs on Various HTC Devices

Plenty of users nowadays have more than one mobile device. … more

When Using GitHub, Don’t Skimp on Commit History

GitHub has become the epicenter of most open source development work that is posted … more