5,598,908 Members 30,723 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Question about the camera from Xperia Z owner!

Tip us?
 
MADNJPN
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 37
Posts: 161
Join Date: Apr 2013
Location: Tbilisi
Default Question about the camera from Xperia Z owner!

Hello guys I was planning to buy Nexus 5 but then I realized that I couldn't live without SONY so now I'm planning to buy Xperia Z1, so here is my question. I suppose that all of you know the third party camera app called ProCaptureCamera which is most awesome out there, so I'm interested if in options you still can select 20MP resolution and option to crop it to 16:9 / 16:10

Something like this but for 20MP instead of 13MP please check somebody, thanks!

 
dagrim1
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 184
Posts: 1,226
Join Date: Sep 2008
You can actually...

20MP@16:9 = 5248x2952 and 7.93MB
20MP@16:10 = 5248x3280 and 9.33MB
 
slonn
Old
#3  
slonn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 78
Posts: 928
Join Date: Nov 2010
i'm using 20MP@16:9 with ProCapture Camera and it works great.
 
MADNJPN
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 37
Posts: 161
Join Date: Apr 2013
Location: Tbilisi
Thank you guys! Could you please post any sample just interested how it looks, thanks!
 
bogdan wst
Old
#5  
bogdan wst's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 29
Posts: 171
Join Date: Nov 2009
No iso settings in procapture camera

Sent from my C6903 using XDA Premium 4 mobile app
Z1
 
MADNJPN
Old
#6  
Senior Member - OP
Thanks Meter 37
Posts: 161
Join Date: Apr 2013
Location: Tbilisi
Yea too bad... not included by developer...
 
akselic
Old
#7  
akselic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 279
Posts: 563
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by bogdan wst View Post
No iso settings in procapture camera
Quote:
Originally Posted by MADNJPN View Post
Yea too bad... not included by developer...
To be more accurate, other third party camera apps don't have ISO settings available either.
 
MADNJPN
Old
#8  
Senior Member - OP
Thanks Meter 37
Posts: 161
Join Date: Apr 2013
Location: Tbilisi
To be even more accurate ISO settings are available on non SONY rom, for example everything works on Cyanogen Mod

The Following User Says Thank You to MADNJPN For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...