5,596,235 Members 34,815 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Default Launch feature broken?

Tip us?
 
trueno2k
Old
#1  
trueno2k's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 10
Posts: 101
Join Date: May 2011
Question [Q] Default Launch feature broken?

Hey to all here

Was just wondering whether any one here have noticed that the default app launch feature is broken? On all of my android devices ( Galaxy S3, Nexus 7, Moto G, Xperia Arc ) none of them will hold a default app to launch from a supplied link from another app or web link!!?

below is what android version my devices are running...

Nexus 7 running on Stock Android 4.4
Galaxy S3 running on TouchWiz Android 4.3
Moto G running on Stock Android 4.3
Xperia Arc running on BeanStalk Android 4.3

Can any one here care to explain what is going on please!!? Much Obliged... :P

Current devices: Samsung Galaxy SIII (I9300), Motorola Moto G (XT1032), & Google/Asus Nexus 7 2013 WiFi 32GB (Nexus7)
Previous devices: Sony Ericsson Xperia ARC (Anzu), Orange Monte Carlo (ZTE Skate), Orange San Francisco (ZTE Blade), & HTC Wildfire (Buzz)
 
trueno2k
Old
#2  
trueno2k's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 10
Posts: 101
Join Date: May 2011
BUMP
Quote:
Originally Posted by trueno2k View Post
Hey to all here

Was just wondering whether any one here have noticed that the default app launch feature is broken? On all of my android devices ( Galaxy S3, Nexus 7, Moto G, Xperia Arc ) none of them will hold a default app to launch from a supplied link from another app or web link!!?

below is what android version my devices are running...

Nexus 7 running on Stock Android 4.4
Galaxy S3 running on TouchWiz Android 4.3
Moto G running on Stock Android 4.3
Xperia Arc running on BeanStalk Android 4.3

Can any one here care to explain what is going on please!!? Much Obliged... :P

Current devices: Samsung Galaxy SIII (I9300), Motorola Moto G (XT1032), & Google/Asus Nexus 7 2013 WiFi 32GB (Nexus7)
Previous devices: Sony Ericsson Xperia ARC (Anzu), Orange Monte Carlo (ZTE Skate), Orange San Francisco (ZTE Blade), & HTC Wildfire (Buzz)
 
trueno2k
Old
#3  
trueno2k's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 10
Posts: 101
Join Date: May 2011
Seriously, is no one bothered by this!?!...
Quote:
Originally Posted by trueno2k View Post
Hey to all here

Was just wondering whether any one here have noticed that the default app launch feature is broken? On all of my android devices ( Galaxy S3, Nexus 7, Moto G, Xperia Arc ) none of them will hold a default app to launch from a supplied link from another app or web link!!?

below is what android version my devices are running...

Nexus 7 running on Stock Android 4.4
Galaxy S3 running on TouchWiz Android 4.3
Moto G running on Stock Android 4.3
Xperia Arc running on BeanStalk Android 4.3

Can any one here care to explain what is going on please!!? Much Obliged... :P

Current devices: Samsung Galaxy SIII (I9300), Motorola Moto G (XT1032), & Google/Asus Nexus 7 2013 WiFi 32GB (Nexus7)
Previous devices: Sony Ericsson Xperia ARC (Anzu), Orange Monte Carlo (ZTE Skate), Orange San Francisco (ZTE Blade), & HTC Wildfire (Buzz)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes