5,604,631 Members 40,909 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

A big problem with my phone

Tip us?
 
chichko
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Dec 2013
Phone A big problem with my phone

hi everyone
i have a big big problem. i flashed cm11.0 form maclaw and i tried to put back cm10.2 an i can’t reboot phone or anything and it says [ RST_STAT = 0x00000000 ] i didn't wipe it or deleted cache because it said i didn't have to..
what to do?? please help
 
mauam
Old
#2  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5875
Posts: 3,544
Join Date: Jan 2011
 
Quote:
Originally Posted by chichko View Post
hi everyone
i have a big big problem. i flashed cm11.0 form maclaw and i tried to put back cm10.2 an i can’t reboot phone or anything and it says [ RST_STAT = 0x00000000 ] i didn't wipe it or deleted cache because it said i didn't have to..
what to do?? please help


Do you have a backup from cm10.2? If yes just restore it.
 
chichko
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Dec 2013
unfortunately i don't have but i couldn't use any recovery nor do anything with my phone. now i can use it but this message appears every time i reboot my phone and i can't use it normally when it's connected to my laptop
 
mauam
Old
#4  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5875
Posts: 3,544
Join Date: Jan 2011
 
Quote:
Originally Posted by chichko View Post
unfortunately i don't have but i couldn't use any recovery nor do anything with my phone. now i can use it but this message appears every time i reboot my phone and i can't use it normally when it's connected to my laptop


Try to find the solution here, cause I don't have to much time for this today. Sorry, hope you solve it
 
PedroM.CostaAndrade
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 142
Join Date: Nov 2013
Location: Porto
Quote:
Originally Posted by chichko View Post
hi everyone
i have a big big problem. i flashed cm11.0 form maclaw and i tried to put back cm10.2 an i can’t reboot phone or anything and it says [ RST_STAT = 0x00000000 ] i didn't wipe it or deleted cache because it said i didn't have to..
what to do?? please help
goes into download mode and flash with odin
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes