5,598,086 Members 42,747 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] [request] Stock DDLA1

Tip us?
 
marcussmith2626
Old
#11  
marcussmith2626's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1699
Posts: 3,354
Join Date: Jul 2012
Location: London
Quote:
Originally Posted by nanoharsha View Post
Why do you consider that we are spamming ? This is a general thread not a development thread first of all..
And here I am unable to boot my device, and peers like marcussmith2626 are trying to help me get to use my device.
So whats spamming here. As I dont see anything irrevelant.

---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------



I tried once using a pit file, and once without , deosnt change anything.
I tried the version of Odin you ve sent, but its the same result. Doesnt help. The process still fails.
I tried to flash hells fusion, and thats when things went bad. Before I was on PErcy's/WhiteXP's Kernel I suppose.
I am unable to format system data cache, because I am even uanbel to mount them, which seems to be the problem now.
Else I should be able to flash a custom rom easily.

So need to get over the unable to mount issue, rest should fall in place.
have you tried to actually format them? - you dont need to have them mounted to format them

all you need to do really is flash stock rom then in stock recovery not cwm select wipe data/factory reset
then you should be able to flash cwm and format system data cache and then mount them without after they have formatted without error

My Work And Threads For Galaxy Y GT-S5360


My PM is not a Question & Answer thread - Dont treat it as such!
 
nanoharsha
Old
#12  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by marcussmith2626 View Post
have you tried to actually format them? - you dont need to have them mounted to format them

all you need to do really is flash stock rom then in stock recovery not cwm select wipe data/factory reset
then you should be able to flash cwm and format system data cache and then mount them without after they have formatted without error
I have tried both the things.
The stock rom flashing is failing via odin, the error message is as below :
<ID:0/022> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> PDA_S5360_XXMI1.tar.md5 is valid.
<OSM> MODEM_S5360_XXMC2.tar.md5 is valid.
<OSM> CSC_S5360_OXXMD1.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/022> Odin v.3 engine (ID:22)..
<ID:0/022> File analysis..
<ID:0/022> SetupConnection..
<ID:0/022> Initialzation..
<ID:0/022> Set PIT file..
<ID:0/022> DO NOT TURN OFF TARGET!!
<ID:0/022> Can't open the specified file. (Line: 1876)
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
<ID:0/022> Removed!!

And I am also unable to wipe cache/data etc, because of mount issue.
 
marcussmith2626
Old
(Last edited by marcussmith2626; 7th December 2013 at 07:34 PM.)
#13  
marcussmith2626's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1699
Posts: 3,354
Join Date: Jul 2012
Location: London
Quote:
Originally Posted by nanoharsha View Post
I have tried both the things.
The stock rom flashing is failing via odin, the error message is as below :
<ID:0/022> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> PDA_S5360_XXMI1.tar.md5 is valid.
<OSM> MODEM_S5360_XXMC2.tar.md5 is valid.
<OSM> CSC_S5360_OXXMD1.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/022> Odin v.3 engine (ID:22)..
<ID:0/022> File analysis..
<ID:0/022> SetupConnection..
<ID:0/022> Initialzation..
<ID:0/022> Set PIT file..
<ID:0/022> DO NOT TURN OFF TARGET!!
<ID:0/022> Can't open the specified file. (Line: 1876)
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
<ID:0/022> Removed!!

And I am also unable to wipe cache/data etc, because of mount issue.

you didnt answer my previous question of did you manage to flash this firmwire successfully at all in the past as I havent fully tested flashing this firmeware myself - you said you flashed it before then flashed hyperion so did it flash correctly before or have you always had this error with this firmware?

try with this pit file
http://forum.xda-developers.com/atta...mentid=1489509

The only solution I found is what iv already said

Recovery
Mounts and storage Format cache data and system (dont worry it says mount errors when you enter cwm just format them)
Download mode flash stock rom

My Work And Threads For Galaxy Y GT-S5360


My PM is not a Question & Answer thread - Dont treat it as such!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Android Control Center Becomes Quick Control Panel, Brings Host of New Features

You may recall that back in August of last year, we talked … more

Polish Your Custom Themes with Theme Debugger

Creating a custom Android theme from scratch can be quite the laborious task. In addition to … more

Clean Up Your Logcat Code with Lib Cleaner

Some of you may think that writing code is the hardest part of development. It’s not, as the … more

Tweak Your Xperia Device’s Camera App Yourself

We’ve come to expect nearly perfect cameraperformancein our modern day … more