5,606,650 Members 36,773 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Flashing new baseband but keep sim unlock?

Tip us?
 
anhqn91
Old
#1  
anhqn91's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 38
Posts: 111
Join Date: Dec 2010
Location: Portland
Default Flashing new baseband but keep sim unlock?

Hello, I have samsung galaxy s4 i337 from AT&T, followed the unlocking guide to have it sim unlocked via dialer code etc when I was on MDL baseband. I am now running Dandroid (super awesome) but wondering if I was going to flash a new baseband/modem, would that remove the sim unlock also? I am on T-Mobile network. Any help would be greatly appreciated. Thank you!
Samsung Note 3 (SM-N900T)

Macbook Pro 13 Mid 2012 - Black Carbon Fiber
Windows 8.1 Pro/Mavericks
 
jd1639
Old
#2  
jd1639's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2279
Posts: 7,465
Join Date: Sep 2012
Location: Minnetonka, MN
No it will not. One you're unlocked it'll stay that way
The Following User Says Thank You to jd1639 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
anhqn91
Old
#3  
anhqn91's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 38
Posts: 111
Join Date: Dec 2010
Location: Portland
Quote:
Originally Posted by jd1639 View Post
No it will not. One you're unlocked it'll stay that way
It does not retain AWS bands though correct? As I have T-Mobile freq enabled through AWS mod.
Samsung Note 3 (SM-N900T)

Macbook Pro 13 Mid 2012 - Black Carbon Fiber
Windows 8.1 Pro/Mavericks
 
jd1639
Old
#4  
jd1639's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2279
Posts: 7,465
Join Date: Sep 2012
Location: Minnetonka, MN
Quote:
Originally Posted by anhqn91 View Post
It does not retain AWS bands though correct? As I have T-Mobile freq enabled through AWS mod.
You'll have to reinstall the aws mod
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes