5,598,171 Members 44,130 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Unable to Boot HTCone - No OS

Tip us?
 
ankit_narchal
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Dec 2010
Default [Q] Unable to Boot HTCone - No OS

Hi Team,

Need your help. I'm unable to boot the HTCone International version. I accidentally removed the Google 4.2 ROM from my phone and wiped the complete data from the phone.

I used adb sideload to push the HTC_One_-MaximusHD_30.0.0.zip and it successfully installed. On reboot it again gets back to the recovery screen of TWRP and does not boot the OS.

Could you please help?

Regards,
Ankit
 
godutch
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 223
Posts: 1,811
Join Date: Jun 2009
Quote:
Originally Posted by ankit_narchal View Post
Hi Team,

Need your help. I'm unable to boot the HTCone International version. I accidentally removed the Google 4.2 ROM from my phone and wiped the complete data from the phone.

I used adb sideload to push the HTC_One_-MaximusHD_30.0.0.zip and it successfully installed. On reboot it again gets back to the recovery screen of TWRP and does not boot the OS.

Could you please help?

Regards,
Ankit
Check the md5 of the download
All dutch citizens please sign this petition demanding a referendum to leave the EU: http://www.burgerforumeu.nl/
 
ankit_narchal
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by godutch View Post
Check the md5 of the download

Can you please share the link?
 
ankit_narchal
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by godutch View Post
Check the md5 of the download
I've tried making it work for hours but it did not. Could you please help? The HTC service center is asking for a lot of money to re-install it.
 
elvisypi
Old
#5  
elvisypi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1243
Posts: 2,225
Join Date: Nov 2010
Location: Durres

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by ankit_narchal View Post
I've tried making it work for hours but it did not. Could you please help? The HTC service center is asking for a lot of money to re-install it.
Just try another ROM

Sent from my HTCONE using Tapatalk
if you like my post
Devices:
HTC One
ROM : InsertCoin 7.1-4

HTC Sensation
ROM : ViperS 5.0 Sense 5
 
nkk71
Old
#6  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2088
Posts: 4,305
Join Date: May 2010
Location: Beirut
Quote:
Originally Posted by ankit_narchal View Post
I've tried making it work for hours but it did not. Could you please help? The HTC service center is asking for a lot of money to re-install it.
it's a 4.4 ROM, are you on TWRP 2.6.3.3? get it here: http://techerrata.com/browse/twrp2/m7 (dont use a download manager, and verify MD5)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Easily Configure Xposed Module Projects in Eclipse

XDA Recognized Developer rovo89‘s innovative and versatile Xposed Framework allows … more

Android Control Center Becomes Quick Control Panel, Brings Host of New Features

You may recall that back in August of last year, we talked … more

Polish Your Custom Themes with Theme Debugger

Creating a custom Android theme from scratch can be quite the laborious task. In addition to … more

Clean Up Your Logcat Code with Lib Cleaner

Some of you may think that writing code is the hardest part of development. It’s not, as the … more