5,593,793 Members 46,582 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] kitkat, msg sending failed... stops android proces plss help

Tip us?
 
ashok1234
Old
(Last edited by ashok1234; 6th December 2013 at 02:11 AM.) Reason: more info
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Dec 2013
Question [Q] kitkat, msg sending failed... stops android proces plss help

kitkat cm11, android process stops when trying to send message!!! Havent switched to ART... Had just flashed the Latest 5 dec build n facing this issue... Faced same issue on 2 dec build... plsss helpppp...
 
hotdog125
Old
#2  
hotdog125's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 370
Posts: 882
Join Date: Sep 2012
Location: Bangalore
Quote:
Originally Posted by ashok1234 View Post
kitkat cm11, android process stops when trying to send message!!! Havent switched to ART... Had just flashed the Latest 5 dec build n facing this issue... Faced same issue on 2 dec build... plsss helpppp...
It looks like you flashed without a full wipe.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
If you need help, please post in the Q&A section of the appropriate forum. Search before asking

Defy+ MB526
 
ashok1234
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by hotdog125 View Post
It looks like you flashed without a full wipe.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
I had dine a full wipe and then flashed!! Used aroma wiper but still facing the same issue!!! Whenever iatr send message the connection is lost and unfortunately android process phone has stopped... This message crops up!!!!


Plssss help..
 
leandrolutz
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 7
Posts: 25
Join Date: Oct 2012
Location: Novo Hamburgo

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by ashok1234 View Post
I had dine a full wipe and then flashed!! Used aroma wiper but still facing the same issue!!! Whenever iatr send message the connection is lost and unfortunately android process phone has stopped... This message crops up!!!!


Plssss help..
Try again from the start...
MotoBlur ROM, root, 2ndinit, CM10, CM10.2, then update-recovery.zip, REBOOT, install CM11, BANKS GApps, full wipe, reboot and restore apps.
I had a telephony layer problem, solved now after these steps.
Hope it helps
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes