5,606,201 Members 32,743 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Custom Recovery not working

Tip us?
 
warewolf4586
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 47
Join Date: Aug 2011
Default Custom Recovery not working

While starting to upgrade from CM10 to CM10.2/10.3 on MB526, I flashed TWRP zip file downloaded from Team-win website.

steps:
1) downloaded recovery and copied to SDcard.
2) reboot into custom recovery (CWM)
3) Flash zip of TWRP recovery

Since than, I am getting black screen after clicking on custom recovery from Bootmenu.
Device is working fine,
but with no custom recovery, my hands are tied...
can't restore backup, can't flash rom or do anything..
tried installing zip from stock recovery.. Installation aborted appears

Is there any solution to get recovery working without starting from scratch (flashing SPF and 2ndinit, and so on.... )
 
leandrolutz
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 7
Posts: 25
Join Date: Oct 2012
Location: Novo Hamburgo

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by warewolf4586 View Post
While starting to upgrade from CM10 to CM10.2/10.3 on MB526, I flashed TWRP zip file downloaded from Team-win website.

steps:
1) downloaded recovery and copied to SDcard.
2) reboot into custom recovery (CWM)
3) Flash zip of TWRP recovery

Since than, I am getting black screen after clicking on custom recovery from Bootmenu.
Device is working fine,
but with no custom recovery, my hands are tied...
can't restore backup, can't flash rom or do anything..
tried installing zip from stock recovery.. Installation aborted appears

Is there any solution to get recovery working without starting from scratch (flashing SPF and 2ndinit, and so on.... )
I think stock recovery can't help you now, you should start from scratch...
It isn't so hard, just takes time...

From CM10 to CM10.2, you don't need to change recovery, just install it. From CM10.2 to CM11 you should install update-recovery.zip, reboot, install CM11 + GApps.
Hope it helps...
 
arora.ujjwal
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 24
Join Date: Aug 2013
Location: New Delhi
Quote:
Originally Posted by warewolf4586 View Post
While starting to upgrade from CM10 to CM10.2/10.3 on MB526, I flashed TWRP zip file downloaded from Team-win website.

steps:
1) downloaded recovery and copied to SDcard.
2) reboot into custom recovery (CWM)
3) Flash zip of TWRP recovery

Since than, I am getting black screen after clicking on custom recovery from Bootmenu.
Device is working fine,
but with no custom recovery, my hands are tied...
can't restore backup, can't flash rom or do anything..
tried installing zip from stock recovery.. Installation aborted appears

Is there any solution to get recovery working without starting from scratch (flashing SPF and 2ndinit, and so on.... )
Start from scrach >.>
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes