5,594,653 Members 33,296 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Mobile Data

Tip us?
 
Snehashish30
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 31
Join Date: Nov 2013
Location: Kolkata
Default Mobile Data

My connection was fine, but as I boarded the underground metro, my Signal and Mobile Data was lost(Obvious case)...however after that the signal came back, but my mobile data is not working since then...I restarted the phone...took out the battery, re-inserted sim...but I am not getting back my mobile data connectivity

PS- My device is not rooted...
 
Snehashish30
Old
#2  
Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 31
Join Date: Nov 2013
Location: Kolkata
Ok now...the mobile data connectivity automatically returned...
 
mrgwin
Old
#3  
Member
Thanks Meter 60
Posts: 69
Join Date: Nov 2013

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Snehashish30 View Post
Ok now...the mobile data connectivity automatically returned...
Maybe it's something with your network providers
Galaxy Grand Quattro with S4TheWin ROM (4.1.2)

My Devices

 
1. HTC ONE V (unlocked bootloader) (4.0.4)
2. Galaxy Ace (CM10) (SOLD)
3. Huawei U8300 (Eclair 2.0)
4. 2 iPhones (4,4S) (UNUSED)
5. Galaxy Win/Grand Quattro 4.1.2 (USING)

Hit Thanks If I helped you
 
Snehashish30
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 31
Join Date: Nov 2013
Location: Kolkata
Actually the sim was not being detected the following day...the sim was damaged...had it changed
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes