5,597,084 Members 45,461 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[HELP] Opera Mini page display broken on ART runtime, Kitkat 4.4 (with partial fix)

Tip us?
 
anandbibek
Old
#1  
anandbibek's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 123
Posts: 213
Join Date: May 2013
Location: Agartala

 
DONATE TO ME
Default [HELP] Opera Mini page display broken on ART runtime, Kitkat 4.4 (with partial fix)

Since using ART runtime on 4.4, opera mini is having this problem of not displaying webpage text after loading a page.
Works fine on dalvik but problem on ART.
No other app or mobile version of opera having this bug.
This could be solved by opening the keyboard every time after page load finishes. Then the texts show up. But it's not a feasible solution.


Link to same bug report on opera community http://my.opera.com/community/forums...dml?id=1793212

Anyone got any solution or mods to overcome this problem? Will be hugely appreciated as opMini is my most used app on mobile.

Thanks
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1386864724098.jpg
Views:	4431
Size:	49.2 KB
ID:	2450509  
 
gimche
Old
#2  
gimche's Avatar
Member
Thanks Meter 13
Posts: 33
Join Date: Oct 2012
Location: Belgrade
rotating screen, and then back again solves the issue for me, but again, not a real solution
The Following User Says Thank You to gimche For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
anandbibek
Old
#3  
anandbibek's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 123
Posts: 213
Join Date: May 2013
Location: Agartala

 
DONATE TO ME
Anyone has UC browser doing the same glitch? Putting on a blank display after page load finishes? On ART
 
anandbibek
Old
#4  
anandbibek's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 123
Posts: 213
Join Date: May 2013
Location: Agartala

 
DONATE TO ME
I'm surprised that there's still no fix and no one comments here
 
raul6
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 5
Posts: 26
Join Date: Jan 2009
Well, not much can be done until Opera devs fix it. Another workaround is to click on recent apps then back on OM. That refreshes the screen for current page and needs repeating for subsequent pages that load.
 
anandbibek
Old
#6  
anandbibek's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 123
Posts: 213
Join Date: May 2013
Location: Agartala

 
DONATE TO ME
Good news. It's fixed now http://t.co/tFiLJJ70iU
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes