5,594,653 Members 32,978 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] I cant go to bootloader

Tip us?
 
ziropic
Old
(Last edited by ziropic; 13th December 2013 at 08:08 AM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 3
Join Date: Nov 2011
Unhappy [Q] I cant go to bootloader

hi , My N7 have Serious problem , just turn on and show google logo and fast restart , i try to chang my rom or do wipe but not going to bootloader i think bootloader is broken , plz help me
The Following User Says Thank You to ziropic For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ahmedalbasha
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 18
Join Date: Mar 2013
Location: jeddah
i've the same problem on my new N7. i gave it to a friend he's gonna fix it for me after that i'll replay to u what to do and plz hit the thanks button for me cos it helps me alot
The Following User Says Thank You to ahmedalbasha For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Vepaot
Old
#3  
Vepaot's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 127
Join Date: Feb 2012
Location: Kansas City
Try reflashing your recovery using ADB. Google can probably explain it better than I can.

Hope this helps.

Sent from CAMACHO, my Verizon G2 (VS980) running PAC ROM.

The Aphotic Chaotic
LG G2 VS980 (Verizon) [JB 4.3] PAC-man ROM
Nexus 7 [JB 4.2.2] XenonHD
The Following User Says Thank You to Vepaot For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ziropic
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 3
Join Date: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by Vepaot View Post
Try reflashing your recovery using ADB. Google can probably explain it better than I can.

Hope this helps.

Sent from CAMACHO, my Verizon G2 (VS980) running PAC ROM.
plz Explain to me
 
Pirateghost
Old
#5  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 4607
Posts: 9,067
Join Date: Jul 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by ziropic View Post
plz Explain to me
He said Google it.

Sent from my Nexus 5
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes