5,606,409 Members 33,619 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Downgrade from 4.3 to 4.2.2?

Tip us?
 
eltoffer
Old
#1  
eltoffer's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 182
Join Date: Aug 2012
Location: Metepec

 
DONATE TO ME
Default Downgrade from 4.3 to 4.2.2?

I wanted to downgrade to this version but after successful flashing with flashtool the phone just bootloop after Sony logo any ideas? Bootloader is looked

Enviado desde mi C6906 usando Tapatalk 2
 
eclyptos
Old
#2  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 496
Posts: 2,565
Join Date: Jun 2008
Location: Planet Earth
Quote:
Originally Posted by eltoffer View Post
I wanted to downgrade to this version but after successful flashing with flashtool the phone just bootloop after Sony logo any ideas? Bootloader is looked

Enviado desde mi C6906 usando Tapatalk 2
Wrong FTF?
 
eltoffer
Old
#3  
eltoffer's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 182
Join Date: Aug 2012
Location: Metepec

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by eclyptos View Post
Wrong FTF?
Nop it is the right one

Enviado desde mi HTC One usando Tapatalk 2
 
eclyptos
Old
#4  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 496
Posts: 2,565
Join Date: Jun 2008
Location: Planet Earth
Quote:
Originally Posted by eltoffer View Post
Nop it is the right one

Enviado desde mi HTC One usando Tapatalk 2
Are you sure? Did you wiped data, casche, appslog? Why you downgrade anyway?
 
eukaryote
Old
#5  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 65
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by eclyptos View Post
Are you sure? Did you wiped data, casche, appslog? Why you downgrade anyway?
Because 4.3 currently doesn't have root.

Only way to downgrade is to wipe app data during flashtool.
 
eclyptos
Old
#6  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 496
Posts: 2,565
Join Date: Jun 2008
Location: Planet Earth
Quote:
Originally Posted by eukaryote View Post
Because 4.3 currently doesn't have root.

Only way to downgrade is to wipe app data during flashtool.
So switch off you phone and flash again the FTF, If you already did that you have download and try another one.
 
eltoffer
Old
#7  
eltoffer's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 182
Join Date: Aug 2012
Location: Metepec

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by eukaryote View Post
Because 4.3 currently doesn't have root.

Only way to downgrade is to wipe app data during flashtool.
I didnt know about wiping data, so didn't do that XD, will try later and report back

Enviado desde mi C6906 usando Tapatalk 2
 
eclyptos
Old
#8  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 496
Posts: 2,565
Join Date: Jun 2008
Location: Planet Earth
Quote:
Originally Posted by eltoffer View Post
I didnt know about wiping data, so didn't do that XD
You didn't know? ..and we was also asking you if you did that. Flash again.
 
eltoffer
Old
#9  
eltoffer's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 182
Join Date: Aug 2012
Location: Metepec

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by eclyptos View Post
You didn't know? ..and we was also asking you if you did that. Flash again.
Well i didnt know that wiping data would help, I didn't do that cause I don't want to lose my data etc, will try again later

Report any result...

Enviado desde mi HTC One usando Tapatalk 2
 
Brianlymtb
Old
#10  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 47
Join Date: Nov 2013
Location: Washington

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by eltoffer View Post
Well i didnt know that wiping data would help, I didn't do that cause I don't want to lose my data etc, will try again later

Report any result...

Enviado desde mi HTC One usando Tapatalk 2
Sure yes, If you downgrade and don't wipe data in flashtool you phone will bootloop.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes