5,599,135 Members 34,911 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] No Signal

Tip us?
 
Seril89
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Dec 2013
Default [Q] No Signal

Hi guys i have a problem with my s advance. He have no signal. I change the sim card, but the problem remains. The IMEI is correct, baseband too. I change the 3G antenna but i don't fix the problem. The device have the original firmware JB 4.1.2. I try to flash again the original firmware with odin but without success. What should i do? Thank you very much.
 
shut_down
Old
#2  
shut_down's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2760
Posts: 6,396
Join Date: Sep 2010
Location: Belgrade
Quote:
Originally Posted by Seril89 View Post
Hi guys i have a problem with my s advance. He have no signal. I change the sim card, but the problem remains. The IMEI is correct, baseband too. I change the 3G antenna but i don't fix the problem. The device have the original firmware JB 4.1.2. I try to flash again the original firmware with odin but without success. What should i do? Thank you very much.
What have you done in past with phone? Did you install some ROM? If yes, did you do factory reset after going to stock?
 
Seril89
Old
(Last edited by Seril89; 19th December 2013 at 11:55 AM.)
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by shut_down View Post
What have you done in past with phone? Did you install some ROM? If yes, did you do factory reset after going to stock?
I updated firmware to JB by Ginger with odin but i had this problem also with 2.3.6 original. I updated the firmware for to try to fix the problem, but without result.

Look the attachments
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-12-19-12-49-06.png
Views:	37
Size:	55.9 KB
ID:	2463294  
 
shut_down
Old
#4  
shut_down's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2760
Posts: 6,396
Join Date: Sep 2010
Location: Belgrade
Quote:
Originally Posted by Seril89 View Post
I updated firmware to JB by Ginger with odin but i had this problem also with 2.3.6 original. I updated the firmware for to try to fix the problem, but without result.

Look the attachments
You took it to some service center?
 
mathei
Old
#5  
mathei's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 129
Posts: 441
Join Date: Oct 2010
Location: Radauti
Quote:
Originally Posted by Seril89 View Post
I updated firmware to JB by Ginger with odin but i had this problem also with 2.3.6 original. I updated the firmware for to try to fix the problem, but without result.

Look the attachments
Try a reflash with Odin a dedicated firmware for your area.
Reboot into stock recovery (remove the battery, put it back, press simultaneously vol.up, home and power buttons). You have to give a factory reset and restart. Helped me regain my baseband and network access. I mention that my phone locked to the network (Vodafone) but I installed the firmware for another network, but also for my area.
If don't work, service for Samsung is single solution...
Tab: Lenovo Idea 2107A-H with 4.03 ROM
 
Seril89
Old
(Last edited by Seril89; 19th December 2013 at 12:25 PM.)
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Dec 2013
@mathei I do this many times. But without result. @shut_down no
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Multiboot in Progress for the Sony Xperia Z1

As we’ve mentioned quite a few times in the past, multiboot is quite the interesting … more

Samsung EFS Tool Updated to V5, Brings Universal Device Support

You may recall that we’ve talked about XDA Recognized Contributor … more

Say Goodbye to Holo Blue Once and for All

When Google released Android 4.4 KitKat back in October of last year, they changed quite a bit … more

Sony Z Ultra Google Play Edition Receives Bluetooth Certification for Android 4.4.3

You may recall that a few days ago, Sprint jumped the gun … more