5,605,766 Members 48,273 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] 4.4.2 no signal ?

Tip us?
 
Metera
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 45
Join Date: Jun 2012
Location: Stuttgart
Question [Q] 4.4.2 no signal ?

Hi,

if i'm going to flash a 4.4.2 rom no matter which one i don't get a signal.. so i go into system settings - mobile network settings - network operators and choose my provider... then it works... for a few minutes or until i reboot my phone and the signal is gone again.

i'm coming from 4.2.2 and my modem or whatever this is called is: XXUBMF8

on 4.2.2 everything works fine no problems at all...

hope someone can help me
 
phileasx
Old
#2  
phileasx's Avatar
Member
Thanks Meter 17
Posts: 63
Join Date: Dec 2013
Location: SG
Quote:
Originally Posted by Metera View Post
Hi,

if i'm going to flash a 4.4.2 rom no matter which one i don't get a signal.. so i go into system settings - mobile network settings - network operators and choose my provider... then it works... for a few minutes or until i reboot my phone and the signal is gone again.

i'm coming from 4.2.2 and my modem or whatever this is called is: XXUBMF8

on 4.2.2 everything works fine no problems at all...

hope someone can help me
The rom could require an updated modem flash through odin. are you flash the stock official rom or customized?
 
Metera
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 45
Join Date: Jun 2012
Location: Stuttgart
haven't flashed any modem yet so it is the stock modem i guess
 
Repulsa
Old
(Last edited by Repulsa; 19th December 2013 at 03:23 PM.)
#4  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1484
Posts: 1,643
Join Date: Nov 2010
Location: Your Mom's crib

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Metera View Post
haven't flashed any modem yet so it is the stock modem i guess
You need to flash either mkf mke or ml1 as long its 4.3 modem inorder to fix dropping issue . which can be found here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2192025Have a nice day

Sent from my Phone.
 
Quote:
That awkward moment when you're reading this comment and can't stop reading because you are so intrigued by it,that you keep reading,and then you realize it says nothing important.



If I've helped you at all, PLEASE, atleast hit that thanks Button right there >

Remember "Im not responsible if anything happen to your phone as a result of flashing anything"
The Following User Says Thank You to Repulsa For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Metera
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 45
Join Date: Jun 2012
Location: Stuttgart
Quote:
Originally Posted by Repulsa View Post
You need to flash either mkf mke or ml1 as long its 4.3 modem inorder to fix dropping issue . which can be found here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2192025Have a nice day

Sent from my Phone.
thanks now it works
Tags
no signal galaxy s4 4.2.2
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes