5,598,908 Members 30,723 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Two problems with TF30TG

Tip us?
 
horsepow
Old
#1  
horsepow's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Nov 2013
Default [Q] Two problems with TF30TG

Hello! I'm Michele and I'm new in this forum. I'm writing here because I have two big problems with my (out of warranty) Asus TF300TG: it was suffering of reboot problems, so I tried to flash a custom stock rom (Grimlock, for example), and this did not solve the problem... the tab casually reboots, and sometimes it is quite unusable (boot-1minut-reboot-reboot-1/2 minut-freeze-reboot loop for 5/6 times...).
I tried to flash a CyanogenMod rom, 10.2 for TF300T... the tab did not reboot but the WiFi didn't work. Yesterday I tried to flash the CM11, but still I have the same problem: no WiFi, but no reboot. Do you know if there is any solution to this problem? (using CM11 based rom and having a working wifi, or using stock based rom without reboot issue? I don't want 3G connection... only WiFi!) Thank you for all!

Michele
 
zorglub!
Old
(Last edited by zorglub!; 20th December 2013 at 08:27 PM.)
#2  
Senior Member
Thanks Meter 41
Posts: 193
Join Date: Jun 2010
Location: Paris
HI
I have a TF300TG using stock rom ( Android 4.2.1,unlocked, rooted, TWRP recovery installed )
Did not experience yr problem. No spurious reboot, Wifi/3G Ok

I think you made a mistake when you've flashed yr 300TG with Rom for 300T...doing that, you're almost sure - from what I've read - to lose yr Wifi
 
horsepow
Old
#3  
horsepow's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Nov 2013
Hi, thank for your answer! I have my pad rooted, then I installed twrp (2.5.0.0 and now the 2.6.3.0, for cm11). The first rom was the grimlock for tf300tg. Here, the problem was only the bootloop... WiFi was perfect, but sometimes the tablet was unusable. With the cm 10.2 or 11, I have no bootloop problem but the pad can't "find" any wifi network. Every cm based rom (pacman, omni etc) gives wifi problem on my pad. Somewhere, I read that t and tg are the same pad (different only for 3g module)... It's a strange problem

Inviato dal mio GT-I9100 utilizzando Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes