5,594,564 Members 32,584 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
Announcement from viijay4b7: [ROM] [PORT] [Lenovo S920] To Micromax A116

**** [ROM] [PORT] [Lenovo S920] To Micromax A116 ****

Tip us?
 
Rakesh251
Old
#11  
Senior Member
Thanks Meter 50
Posts: 379
Join Date: Dec 2012
Location: vapi
when we get download link?? heartily waiting
 
viijay4b7
Old
(Last edited by viijay4b7; 20th December 2013 at 01:43 PM.)
#12  
viijay4b7's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 316
Posts: 527
Join Date: Jan 2012
Location: Chennai
Quote:
Originally Posted by Rakesh251 View Post
when we get download link?? heartily waiting
Watch out for the Downloads TAB.


ROM uploaded to NeedROM. Waiting for approval.
Also, Watch this space, it will available once approved.
http://www.needrom.com/phone-roms/micromax/a116/

Still Camera needs to be ported properly. It is in beta stage only. I am very bad in porting camera .


Really awesome ROM with lot UI tweaks.
Xposed and Gravity working.
The Following User Says Thank You to viijay4b7 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mspeed162
Old
#13  
mspeed162's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 207
Join Date: Jan 2012
What is the problem with Camera? Is it not working?

And i think link is up, it is showing there

Sent from my Micromax A116 using XDA Premium 4 mobile app

---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------

And one more request, could you build a patch for systemui.apk after removing the 3G and G icons, it doesn't look good....

Sent from my Micromax A116 using XDA Premium 4 mobile app
 
viijay4b7
Old
(Last edited by viijay4b7; 21st December 2013 at 04:21 AM.)
#14  
viijay4b7's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 316
Posts: 527
Join Date: Jan 2012
Location: Chennai
---Deleted-----
 
rkn989
Old
(Last edited by rkn989; 21st December 2013 at 01:09 AM.)
#15  
rkn989's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 126
Join Date: Apr 2013
Location: Chennai
Downloaded and Flashed. LOOKS as promised are kewl and have a very smooth UI.

Root prompt doesn't seem to work. Is there any other setting to enable this? Stuck without titanium backup can't even start using the rom.

Main Camera also not working as already reported by the dev, it is working but very dark.

Hope these to be fixed soon. It looks like an awesum rom

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

also noticed the memories has been swapped back to normal, by which internal SD is sdcard0 now. Dunno if this has anything to do. Root doesn't work correctly, restarting many times took TB to access all the apps info, but again hangs when restoring app.
Current Device : Micromax A116 On --> LeNOVO ROM : Lenospere

Previous Devices :
LG OPTIMUS L9 P760, Samsung Galaxy Y S5360
 
viijay4b7
Old
#16  
viijay4b7's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 316
Posts: 527
Join Date: Jan 2012
Location: Chennai
Quote:
Originally Posted by mspeed162 View Post

[/COLOR]And one more request, could you build a patch for systemui.apk after removing the 3G and G icons, it doesn't look good....

Sent from my Micromax A116 using XDA Premium 4 mobile app
Please post feature requests in the Features TAB. It is easy to track. Hope you understand.
 
viijay4b7
Old
#17  
viijay4b7's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 316
Posts: 527
Join Date: Jan 2012
Location: Chennai
Quote:
Originally Posted by rkn989 View Post
Downloaded and Flashed. LOOKS as promised are kewl and have a very smooth UI.

Root prompt doesn't seem to work. Is there any other setting to enable this? Stuck without titanium backup can't even start using the rom.

Main Camera also not working as already reported by the dev, it is working but very dark.

Hope these to be fixed soon. It looks like an awesum rom

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

also noticed the memories has been swapped back to normal, by which internal SD is sdcard0 now. Dunno if this has anything to do. Root doesn't work correctly, restarting many times took TB to access all the apps info, but again hangs when restoring app.
Please post bug reports in the BUG REPORTS TAB.
It's very handy to track. Also, post screen shots to make things easy.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

[APK] YouTube Update to 5.6 Now Lets You Cast Live Video to Your Chromecast

Earlier today, we talked about how Google brought two new apps to … more

[OTA Captured] Android 4.4.2 Now Rolling Out to the AT&T Galaxy S 4 Active

A little under two months ago, AT&T started rolling out … more

HTC Releases Dual Lens SDK for the HTC One M8 (2014)

One of the highlights of the HTC One M8is its new dual lens camera system. Termed … more