5,593,650 Members 40,138 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[CLOSED][Q] Unlocked Relay getting no signal on a non-TMo carrier

Tip us?
 
gtmaster303
Old
(Last edited by gtmaster303; 21st December 2013 at 03:18 PM.)
#21  
gtmaster303's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 388
Posts: 1,384
Join Date: Oct 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by AndyYan View Post
Bump in vain. I guess I'll be selling this phone if the issue is really within the phone itself...

Sent from Samsung Galaxy Nexus @ CM11
I would try going back to china unicom with both sims and ask them what's going on. The phone is obviously unlocked and working if one of your two sims is functioning... it may be rare but they could've given you another faulty sim
Also, don't use wcdma. It does nothing for our phone

Sent from my Galaxy S Relay
Androids since September 2010
Cliq, 3G Slide, G2, 4G Slide, Captivate Glide, Galaxy S Relay, Droid Razr M
The Following User Says Thank You to gtmaster303 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
AndyYan
Old
#22  
AndyYan's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 783
Posts: 1,839
Join Date: Jan 2012
Location: Beijing
...I believe that there's no fault within the two SIMs (because they are both usable on my GNex and Nex4), and eventually, without a feasible solution, had the phone sold. Sad to leave a phone that's once so admired by myself...
Thank you for all your ideas. Au revoir.

Sent from Google Nexus 4 @ CM11


Current devices:
Google Nexus 4 (CM11 Nightly)
Google Nexus 7 (2013, WiFi) (CM11 Nightly)
Motorola Droid RAZR M (CM11 Nightly)
Motorola Photon Q 4G LTE (CM11 Nightly)
Samsung Galaxy Nexus (CM11 Nightly)
HTC Incredible S (CM11 Unofficial)
Nokia E7-00 (Symbian Anna 025.007 Cracked)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes