5,601,223 Members 55,304 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Bootloop after firmware flashing

Tip us?
 
kewkie
Old
(Last edited by kewkie; 22nd December 2013 at 09:47 PM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 519
Posts: 1,215
Join Date: Dec 2012

 
DONATE TO ME
Default Bootloop after firmware flashing

He guys,

now i'm having my first problem.

I flashed the latest firmware: 4.06.1540.3 (its not my first firmware i flashed i flashed a lot) but after rebooting my phone shows the HTC with a warning in it and i can't get into recovery or something. When i try to get into bootloader its boots instantly.

Whats wrong here?!

edit: when i try to turn it off with power and vol down it doesnt really turns off it just reboots and the small HTC one with the red warning logo in it.
 
Guich
Old
#2  
Guich's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2979
Posts: 4,205
Join Date: May 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by kewkie View Post
He guys,

now i'm having my first problem.

I flashed the latest firmware: 4.06.1540.3 (its not my first firmware i flashed i flashed a lot) but after rebooting my phone shows the HTC with a warning in it and i can't get into recovery or something. When i try to get into bootloader its boots instantly.

Whats wrong here?!

edit: when i try to turn it off with power and vol down it doesnt really turns off it just reboots and the small HTC one with the red warning logo in it.
Which guide you've used?
And what's your bootloader situation? Relocked? S-OFF?
 
dayze0
Old
(Last edited by dayze0; 22nd December 2013 at 11:20 PM.)
#3  
dayze0's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 43
Posts: 220
Join Date: Mar 2008
I had similar today, could only get so far with adb, what I done to get outta boot loop was: (links included)

1) install latest twrp following vomers guide

2) went into RUU (followed Vomer's guide from SECTION 3)

3)went here (htc1guru.com) downloaded the exe VERSION, with phone plugged in and in ruu mode ran the exe installer, - installed the rom - easy - push a few keys, set phone up then

4) downloaded HTC_One_-MaximusHD_30.0.0 and installed that through recovery

now im back up and running

Hope this helps - I was almost going back to the shop - with a bricked phone lol - now im happy
 
kewkie
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 519
Posts: 1,215
Join Date: Dec 2012

 
DONATE TO ME
Thanks guys, i managed to get it work tho.

I just let it off for a while and then it worked again.. dont know what was that
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes