5,594,386 Members 34,779 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Sense problem on ARHD 40.3 ROM

Tip us?
 
vRS Carl
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 83
Join Date: Dec 2013
Location: Ashford
Question [Q] Sense problem on ARHD 40.3 ROM

Hi

As per the title I'm using the ARHD 40.3 ROM and for the first couple of days I had no issues. However over the past 24hrs I've had sense stop working 11 times where a pop up appears on screen. A further 4 Times to this it has frozen mid sentence and locked the phone up. I've had to boot into the boot loader and reboot the phone from there.

Is this a common problem and is there a solution. I haven't installed any apps apart from all the ones I had previously and it happens on the internet, texts, email, Facebook app etc.

Thanks in advance.

Carl.
 
x4n0n
Old
#2  
x4n0n's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 11
Posts: 17
Join Date: Apr 2013
Location: Ystad
Did you flash it the right way? Never seen or experienced those types of problems.

Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app
HTC One M7_ul ~ Black ~ 32GB
r00t -- S-OFF -- SuperCID
ROM: Android Revolution HD 53.0 -- Android 4.4.2 KitKat -- 4.19.401.11 -- Sense 5.5
Kernel: ElementalX 14 -- HBoot: 1.56.00
Radio:
4A.22.3263.14 -- Firmware: 4.19.401.11
Recovery: TWRP 2.6.3.4
 
kamilmirza
Old
#3  
kamilmirza's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 241
Posts: 1,032
Join Date: Dec 2011
Location: Lahore
Quote:
Originally Posted by vRS Carl View Post
Hi

As per the title I'm using the ARHD 40.3 ROM and for the first couple of days I had no issues. However over the past 24hrs I've had sense stop working 11 times where a pop up appears on screen. A further 4 Times to this it has frozen mid sentence and locked the phone up. I've had to boot into the boot loader and reboot the phone from there.

Is this a common problem and is there a solution. I haven't installed any apps apart from all the ones I had previously and it happens on the internet, texts, email, Facebook app etc.

Thanks in advance.

Carl.
try clean flash
maybe you messed something with Sense Toolbox
hit the THANKS button if helped
Google Nexus 5
 
vRS Carl
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 83
Join Date: Dec 2013
Location: Ashford
I'm assuming I flashed it right as it loaded up. The first couple of times I had issues loading Google accounts. So I did a full cache wipe etc and it went on and worked fine for the first couple of days.

I'm assuming by clean flash you mean delete everything, wipe the cache/dalvik again and then reflash. Then reinstall all apps again?
 
vRS Carl
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 83
Join Date: Dec 2013
Location: Ashford
I've just flashed the latest Firmware too from here http://arhd.onedroid.net/db_mirror/F..._One%2F1540%2F

Using the 4.06.1540.3 file. Will see if that brings any changes.
 
vRS Carl
Old
(Last edited by vRS Carl; 22nd December 2013 at 08:38 PM.)
#6  
Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 83
Join Date: Dec 2013
Location: Ashford
I've just seen that ARHD 41 is going to be uploaded so fingers crossed that helps.
 
x4n0n
Old
#7  
x4n0n's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 11
Posts: 17
Join Date: Apr 2013
Location: Ystad
Quote:
Originally Posted by vRS Carl View Post
I've just seen that ARHD 41 is going to be uploaded so fingers crossed that helps.
It is out now! Going to flash that baby tomorrow

Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app
HTC One M7_ul ~ Black ~ 32GB
r00t -- S-OFF -- SuperCID
ROM: Android Revolution HD 53.0 -- Android 4.4.2 KitKat -- 4.19.401.11 -- Sense 5.5
Kernel: ElementalX 14 -- HBoot: 1.56.00
Radio:
4A.22.3263.14 -- Firmware: 4.19.401.11
Recovery: TWRP 2.6.3.4

The Following User Says Thank You to x4n0n For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...