5,600,841 Members 41,540 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

LTE connection

Tip us?
 
kuckuckmann
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 28
Posts: 115
Join Date: May 2010
Default LTE connection

Hi all,

is anybody of you having Problems with receiving LTE?

I am using O2 Network in Germany. I can see that I only have LTE in similar Areas. I guess it's always there where LTE is working within 800 mhz. So I remember that the one mini is able to working at each german LTE frequency. I am wondering that in Citys where O2 offers LTE I do not get it.

Sombody having ideas? Someone having the same Problems?

Thx ahead
Kuckuck
 
xdamar
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 5
Posts: 23
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by kuckuckmann View Post
Hi all,

is anybody of you having Problems with receiving LTE?

I am using O2 Network in Germany. I can see that I only have LTE in similar Areas. I guess it's always there where LTE is working within 800 mhz. So I remember that the one mini is able to working at each german LTE frequency. I am wondering that in Citys where O2 offers LTE I do not get it.

Sombody having ideas? Someone having the same Problems?

Thx ahead
Kuckuck
Actually CZ T-Mobile only have LTE working at 1800MHz now. And my Mini does not have any problem working with it.
If I remember correctly it's version 601n for Europe. Other versions can support different frequencies.
Only thing I did to get it working was updating SIM firmware - available on operator web application.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes