5,597,354 Members 31,628 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

How do I mount my storage?

Tip us?
 
JF4W
Old
(Last edited by JF4W; 23rd December 2013 at 05:40 AM.)
#11  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 49
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by RubbleTea View Post
Also Google adb sideload if you want to...this is how you push a ROM to TWRP.....you don't need to know adb commands since it doesn't use normal commands....you will need to have adb installed form android sdk onto your computer and set enviromentals so your computer understands commands

---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------



Do that case use adb sideload ....piece of cake will have you up and running

---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

Really your two voices are ADB sideload a ROM to TWRP recovery and flash from there or use lg flash tool in general forum to get you back to stock....they both will work depends on you...I'll help you whatever you choose
Is there any guides or vids I could use? for the adb sideload?
 
RubbleTea
Old
#12  
RubbleTea's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 143
Posts: 582
Join Date: May 2013
Quote:
Originally Posted by JF4W View Post
Is there any guides or vids I could use? for the adb sideload?
This is adb sideload;

http://teamw.in/ADBSideload

And this is go back to stock;

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2432476

---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

If you have adb setup on your computer and have a rom on there just do this.....very simple....this is adb sideload....if you want stock follow the thread above..

On your pc go to your toolkit directory
Find the folder that has adb.exe in it
Copy your new Rom to this directory and rename it rom.zip (for simplicity)
Hold shift and right click on a blank bit of the folder
In the pop-up menu there should now be an option saying "open command prompt here" or something similar.
Boot your phone into twrp and plug it into your pc
On your pc's new command prompt screen type
adb push rom.zip /sdcard
Once it has completed you can install the rom as normal on your phone
 
JF4W
Old
#13  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 49
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by RubbleTea View Post
This is adb sideload;

http://teamw.in/ADBSideload

And this is go back to stock;

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2432476

---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

If you have adb setup on your computer and have a rom on there just do this.....very simple....this is adb sideload....if you want stock follow the thread above..

On your pc go to your toolkit directory
Find the folder that has adb.exe in it
Copy your new Rom to this directory and rename it rom.zip (for simplicity)
Hold shift and right click on a blank bit of the folder
In the pop-up menu there should now be an option saying "open command prompt here" or something similar.
Boot your phone into twrp and plug it into your pc
On your pc's new command prompt screen type
adb push rom.zip /sdcard
Once it has completed you can install the rom as normal on your phone
Don't I have to have usb debugging on for this to work?
 
RubbleTea
Old
#14  
RubbleTea's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 143
Posts: 582
Join Date: May 2013
Quote:
Originally Posted by JF4W View Post
Don't I have to have usb debugging on for this to work?
No you need to have adb installed on your computer from android SDK.....the teamwin link explains it...
 
JF4W
Old
#15  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 49
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by RubbleTea View Post
No you need to have adb installed on your computer from android SDK.....the teamwin link explains it...
Not sure what I did wrong hmm
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitleddadad.png
Views:	25
Size:	45.8 KB
ID:	2469688  
 
RubbleTea
Old
(Last edited by RubbleTea; 23rd December 2013 at 07:11 AM.)
#16  
RubbleTea's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 143
Posts: 582
Join Date: May 2013
Quote:
Originally Posted by JF4W View Post
Not sure what I did wrong hmm
After you installed adb on your comp did you set enviromentals so your comp knows adb commands? Looks like his but asking

Also try adb sideload ROM.zip

---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------

Look for environment variables......should be in properties

Add it the the text that says PATH and add this to the end

You add this at the end exactly with the ; in the front below

;C:\android-sdk-windows\Tools
 
JF4W
Old
#17  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 49
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by RubbleTea View Post
After you installed adb on your comp did you set enviromentals so your comp knows adb commands? Looks like his but asking

Also try adb sideload ROM.zip

---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------

Look for environment variables......should be in properties

Add it the the text that says PATH and add this to the end

You add this at the end exactly with the ; in the front below

;C:\android-sdk-windows\Tools
Tried that
Not sure what is wrong
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ADB NO.png
Views:	18
Size:	110.2 KB
ID:	2469774  
 
JF4W
Old
#18  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 49
Join Date: Dec 2010
Keep on getting
cannot stat 'filename' : No such file or directory
 
JF4W
Old
#19  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 49
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by JF4W View Post
Keep on getting
cannot stat 'filename' : No such file or directory
Never mind guys
Finally got it to work!!!
Thanks for all the help

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...