5,598,086 Members 42,787 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Trying to ruu back to stock

Tip us?
 
joho5
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 29
Posts: 724
Join Date: Oct 2011
Default Trying to ruu back to stock

I have a s-off, locked bootloader, Cid is CWS__001 (it's att). I'm running a custom rom at the moment (sinless Google play edition).
I have the att 3.17 ruu and when I run it I got error 155.

What do I need to do different?

Sent from my HTC One using xda app-developers app
 
vaibhav satam
Old
#2  
vaibhav satam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 151
Join Date: Sep 2009
Location: Mumbai
Quote:
Originally Posted by joho5 View Post
I have a s-off, locked bootloader, Cid is CWS__001 (it's att). I'm running a custom rom at the moment (sinless Google play edition).
I have the att 3.17 ruu and when I run it I got error 155.

What do I need to do different?

Sent from my HTC One using xda app-developers app
Go supercid fastboot oem writecid 1111111 and try to flash RUU Again ..
Fastboot flash zip RUU.zip OR check if ur cid is listed in androidinfo file ..if it's not write it and then flash RUU

Sent from my HTC One using xda app-developers app
 
joho5
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 29
Posts: 724
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by vaibhav satam View Post
Go supercid fastboot oem writecid 1111111 and try to flash RUU Again ..
Fastboot flash zip RUU.zip OR check if ur cid is listed in androidinfo file ..if it's not write it and then flash RUU

Sent from my HTC One using xda app-developers app
Ok in the process of doing that now...why would I need supercid if I'm running an att ruu and I have an att phone?

Is it possible because my hboot is the google play edition hboot?

Either way with super CID it'll run now right?
 
joho5
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 29
Posts: 724
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by vaibhav satam View Post
Go supercid fastboot oem writecid 1111111 and try to flash RUU Again ..
Fastboot flash zip RUU.zip OR check if ur cid is listed in androidinfo file ..if it's not write it and then flash RUU

Sent from my HTC One using xda app-developers app
didn't work...still getting error.

How much of a difference does it make from using the exe utility vs flashing the zip?
 
vaibhav satam
Old
#5  
vaibhav satam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 151
Join Date: Sep 2009
Location: Mumbai
Quote:
Originally Posted by joho5 View Post
didn't work...still getting error.

How much of a difference does it make from using the exe utility vs flashing the zip?
Have you downloaded correct RUU for ur phone ?? Make sure RUU is for Att google play edition and it has listed ur cid in androidinfo ..n it does not make any difference ..but i would prefer flashing zip instead of exe utility

Sent from my HTC One using xda app-developers app
 
joho5
Old
#6  
Senior Member - OP
Thanks Meter 29
Posts: 724
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by vaibhav satam View Post
Have you downloaded correct RUU for ur phone ?? Make sure RUU is for Att google play edition and it has listed ur cid in androidinfo ..n it does not make any difference ..but i would prefer flashing zip instead of exe utility

Sent from my HTC One using xda app-developers app
Found the problem...I had to downgrade hboot first before the ruu would flash...even with s-off.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Android Control Center Becomes Quick Control Panel, Brings Host of New Features

You may recall that back in August of last year, we talked … more

Polish Your Custom Themes with Theme Debugger

Creating a custom Android theme from scratch can be quite the laborious task. In addition to … more

Clean Up Your Logcat Code with Lib Cleaner

Some of you may think that writing code is the hardest part of development. It’s not, as the … more

Tweak Your Xperia Device’s Camera App Yourself

We’ve come to expect nearly perfect cameraperformancein our modern day … more