5,603,920 Members 40,539 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] time in the notification bar frozen

Tip us?
 
Rasik199
Old
#1  
Rasik199's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 59
Join Date: Dec 2013
Location: goa
Default [Q] time in the notification bar frozen

Time in my xsp notification bar doesn't update with the clock widget how can I fix this?

Thanks

Sent from my C5302 using XDA Premium 4 mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1387615268263.jpg
Views:	872
Size:	63.2 KB
ID:	2466398  
 
dipesh1502
Old
#2  
dipesh1502's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1763
Posts: 1,496
Join Date: Sep 2013
Location: MUMbai

 
DONATE TO ME
What was the actual time that time?
It maybe that the widget froze and not the notification bar..are you using any task killer?

If You Like My Work and Find Me Worthy Please Consider Donating ME


For Donating Click Here
 
please do the following:
Sign in to your PayPal account page
Go to 'Send Payment'
Enter my email id "dipesh.febrius@gmail.com"
option "Personal payment" doesn't work for India, please set "Online purchases". and check Goods or Service (preferably service)
Make the payment of the desired amount of donation you want to send.
Thank you for your kind donations!
 
Schokonuss
Old
#3  
Schokonuss's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 54
Posts: 229
Join Date: Oct 2013
Location: Forst
Maybe try a restart, if you didn't make it yet. Can you imagine why that happened? Made a mod before, or flashed something?

Sent from my C5303 using xda app-developers app
Device: Sony Xperia SP C5303 (huashan)
Rooted: yes
Bootloader: unlocked
ROM: AOKP 4.3.1
Kernel: AOKP Kernel
Recovery: ClockworkMod 6.0.4.6
Busybox: BusyBox v1.21.1
Bootlooped: 6 times
All Apps: 98
Root Apps: 32
Xposed Modules: 18
Special Apps: ViPER4Android FX 2.3.2.2
Special Apps: ViPER4Android XHiFi 2.1.0.2

Please hit THANKS button if you think it's worth it
 
Nanostray
Old
#4  
Nanostray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 375
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by Schokonuss View Post
Maybe try a restart, if you didn't make it yet. Can you imagine why that happened? Made a mod before, or flashed something?

Sent from my C5303 using xda app-developers app
If your phone is rooted, you can try ' Fast Reboot' in the Play Store. It restarts the systemui, and also the clock
 
mrjraider
Old
#5  
mrjraider's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1736
Posts: 3,588
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by Nanostray View Post
If your phone is rooted, you can try ' Fast Reboot' in the Play Store. It restarts the systemui, and also the clock
There is no root needed to use that app.
 
Nanostray
Old
#6  
Nanostray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 375
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by mrjraider View Post
There is no root needed to use that app.
Oh, thanks mrjraider.. Well, then use Fast Reboot, mate
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

WinDroid HTC Toolkit Lets You Root, Unlock, and Flash ROMs on Various HTC Devices

Plenty of users nowadays have more than one mobile device. … more

When Using GitHub, Don’t Skimp on Commit History

GitHub has become the epicenter of most open source development work that is posted … more

Verizon Droid DNA to Receive 4.4.2 KitKat + Sense 5.5 OTA This Thursday

The HTC Droid DNAis Verizon’s close cousin to the JapaneseHTC … more

Lucid Browser is Small, Lightweight, and Open Source

If there is one application category that certainly isn’t lacking in Android,and … more