5,599,394 Members 38,055 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Odin Not Working with MK2??

Tip us?
 
Noel2255
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 130
Join Date: Jan 2010
Default [Q] Odin Not Working with MK2??

Sorry if this has been spoken about before, I tried searching and found nothing.
Yesterday my phone went to complete crap between flashing roms and I tried using Odin 3.07 and once I hit start, it automatically went to fail.
I searched on youtube for some how-to videos on how to odin, just incase I was doing it wrong, and I saw quite a bit of people with the same problem. If anyone has any insight on this please let me know! Thanks.
 
Goat1378
Old
#2  
Goat1378's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 121
Posts: 296
Join Date: Nov 2013
Location: Baltimore
Quote:
Originally Posted by Noel2255 View Post
Sorry if this has been spoken about before, I tried searching and found nothing.
Yesterday my phone went to complete crap between flashing roms and I tried using Odin 3.07 and once I hit start, it automatically went to fail.
I searched on youtube for some how-to videos on how to odin, just incase I was doing it wrong, and I saw quite a bit of people with the same problem. If anyone has any insight on this please let me know! Thanks.
What are you doing Exactly? you've flashed b4 yes?
Samsung - Galaxy S4
SPH-L720 (Sprint)
Android 4.4.2 NAE Kit Kat
Negalite Rom NAE-x r6
Negalite Kernel NAE-r50
Framework Animation Mod N7 Port http://forum.xda-developers.com/show...php?p=42424224
Philz Touch Recovery http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2322679
A.i. Type Keyboard

..............gVyrus..............
 
bignick1215
Old
(Last edited by bignick1215; 23rd December 2013 at 09:41 AM.)
#3  
bignick1215's Avatar
Member
Thanks Meter 74
Posts: 96
Join Date: Jan 2013
Have you tried the newer Odin version 3.09?? You can get it here!

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2189539

Not sure if that'll do it or not but worth a shot!

Sent from my SCH-R970 using Tapatalk
 
frostedunit
Old
#4  
frostedunit's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 268
Posts: 574
Join Date: Oct 2011
Location: The Nati
If you are on MJA or mk2 you cannot flash anything non 4.3 via Odin. Download the new tar and you'll be fine.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
 
leaderbuilder
Old
#5  
leaderbuilder's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1182
Posts: 2,227
Join Date: Dec 2007
Location: Somewhere in the dark and wet Northwest.
Are you running it 'as administrator'?
You must on any OS above and including Vista.
Right-click and then choose 'Run as Administrator'.
Also make sure you have a brand new USB cable,
Start PC Odin 1st (with out your phone connected) and then put your phone into 'Download mode' and then connect it to you PC.
* MK2/NAE ROMs * NAE Modem * 4.3/4.4 Kernels * MF9 Bootloader *

if you've found any of my blathering useful, there is a thanks button that can be hit.
 
heltonlevi85
Old
#6  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 43
Join Date: Dec 2013
I used Odin3 v3.07

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
Using Tapatalk
 
theheathen
Old
#7  
theheathen's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 104
Join Date: Dec 2010
Location: Greenville
Quote:
Originally Posted by Noel2255 View Post
Sorry if this has been spoken about before, I tried searching and found nothing.
Yesterday my phone went to complete crap between flashing roms and I tried using Odin 3.07 and once I hit start, it automatically went to fail.
I searched on youtube for some how-to videos on how to odin, just incase I was doing it wrong, and I saw quite a bit of people with the same problem. If anyone has any insight on this please let me know! Thanks.
Make sure you don't have Kies installed. This happened to me and a soon as I uninstalled, I was able to flash again. Oh, and don't uninstall the USB drivers.
 
sk907
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 6
Join Date: Jan 2011
Default cf auto root for mk2 stock

Ok I apologize but I've searched and searched I'm on sph-l720 running mk2 all stock I'm trying to root using auto root and odin I can't find a working link for cf auto root that will work found one that claimed it worked but when I ran thru the process it failed right away can anyone help me please and yes I'm new to rooting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...