5,595,760 Members 40,176 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Make S4 detected as a tablet

Tip us?
 
aqatramiz
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 27
Join Date: Jul 2012
Default Make S4 detected as a tablet

Merry Christmas everyone

Is there a way that make our S4 detected as tablet i.e. galaxy tablet, changing the HTTP headers for example, the reason i am asking, I need to make spotify detect my device as tablet, hence it is now free with unlimited access on tablets.

Anyone tried that before?

Thanks
 
The Sickness
Old
#2  
The Sickness's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4366
Posts: 2,448
Join Date: Oct 2012
Location: Somewhere in Texas

 
DONATE TO ME
This needs to be in Q&A....you will get more responses

My S4 Has The Sickness

DEVIANT DEVELOPMENT




DONATIONS ARE NOT EXPECTED...
BUT,

SHOW YOUR APPRECIATION FOR MY HARD WORK...
HIT THE THANKS BUTTON, TAKES LESS TIME TO DO THAN YOU THINK...
Device: A Insane Galaxy S4
Rom: Insane Kit Kat The Sickness Edition
Recovery: TWRP
The Following 2 Users Say Thank You to The Sickness For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
aqatramiz
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 27
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by alloycowboy View Post
This needs to be in Q&A....you will get more responses

My S4 Has The Sickness

DEVIANT DEVELOPMENT
Do you know If i can move my question without a repeat?

Thanks
 
The Sickness
Old
#4  
The Sickness's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4366
Posts: 2,448
Join Date: Oct 2012
Location: Somewhere in Texas

 
DONATE TO ME
Copy and paste?

My S4 Has The Sickness

DEVIANT DEVELOPMENT




DONATIONS ARE NOT EXPECTED...
BUT,

SHOW YOUR APPRECIATION FOR MY HARD WORK...
HIT THE THANKS BUTTON, TAKES LESS TIME TO DO THAN YOU THINK...
Device: A Insane Galaxy S4
Rom: Insane Kit Kat The Sickness Edition
Recovery: TWRP
 
elesbb
Old
#5  
elesbb's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3835
Posts: 6,233
Join Date: Jun 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by aqatramiz View Post
Do you know If i can move my question without a repeat?

Thanks
Ask a moderator to move it for you. @kennyglass123 can do it.

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to elesbb For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
HampTheToker
Old
#6  
HampTheToker's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 173
Posts: 418
Join Date: May 2010
Location: Murfreesboro

 
DONATE TO ME
There's an Xposed module for that. I don't know the exact name offhand, but if you look you won't miss it.
 
kennyglass123
Old
#7  
kennyglass123's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator / Spider-Mod
Thanks Meter 23751
Posts: 26,405
Join Date: Nov 2010
Location: Right behind you!

 
DONATE TO ME
Thread moved
Thanks
FNSM

Twitter: @kennyglass123 - - - FORUM RULES - - - Support Autism Awareness here
 
aqatramiz
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 27
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by kennyglass123 View Post
Thread moved
Thanks
FNSM
Thank you

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Google Glass XE16 Update Factory Image and Rooted Bootloader Now Available

You may recall that early yesterday, we talked about the XE16 … more

Add Swipe Utilities to Your App with SimpleFingerGestures Library

Gestures have become an increasingly important element in smartphone UI … more

Android App Review: Lock it Down with Lockdown Pro – XDA Developer TV

Our smartphones are our lives. They store our contacts, emails, … more