5,597,647 Members 33,204 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

red light turn on and off three times!

Tip us?
 
binmaan
Old
#1  
binmaan's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 28
Join Date: May 2012
Unhappy red light turn on and off three times!

hi, my x10i is Stuck.
when I try to turn it on it's turn on and turn off three times a red light on "Notifications light".
also I try to flash firmware to fix it, but there is error

Code:
27/005/2013 21:05:28 - INFO  - <- This level is successfully initialized
27/005/2013 21:05:28 - INFO  - Flashtool Version 0.9.11.0 built on 2013-06-04 22:50:00
27/005/2013 21:05:33 - INFO  - Device disconnected
27/005/2013 21:05:36 - INFO  - Selected Sony Ericsson X10i / 2.1.A.435 / GLOBAL-GGL GENERIC 1232-9897
27/005/2013 21:05:36 - INFO  - Preparing files for flashing
27/006/2013 21:06:01 - INFO  - Please connect your device into flashmode.
27/008/2013 21:08:08 - INFO  - Device connected in flash mode
27/008/2013 21:08:08 - INFO  - Opening device for R/W
27/008/2013 21:08:08 - INFO  - Start Flashing
27/008/2013 21:08:08 - INFO  - Processing loader
27/008/2013 21:08:08 - INFO  -     Checking header
27/008/2013 21:08:08 - INFO  - Ending flash session
27/008/2013 21:08:08 - ERROR - 
27/008/2013 21:08:08 - ERROR - Error flashing. Aborted
27/008/2013 21:08:09 - INFO  - Device connected in flash mode
27/009/2013 21:09:28 - INFO  - Device disconnected
27/009/2013 21:09:32 - INFO  - Device connected with USB debugging off
27/009/2013 21:09:32 - INFO  - For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode
27/009/2013 21:09:36 - INFO  - Device disconnected
27/014/2013 21:14:50 - INFO  - Selected Sony Ericsson X10i / 2.1.A.435 / GLOBAL-GGL GENERIC 1232-9897
27/014/2013 21:14:50 - INFO  - Preparing files for flashing
27/014/2013 21:14:54 - INFO  - Please connect your device into flashmode.
27/023/2013 21:23:12 - INFO  - Device connected in flash mode
27/023/2013 21:23:12 - INFO  - Opening device for R/W
27/023/2013 21:23:13 - INFO  - Start Flashing
27/023/2013 21:23:13 - INFO  - Processing loader
27/023/2013 21:23:13 - INFO  -     Checking header
27/023/2013 21:23:13 - INFO  - Ending flash session
27/023/2013 21:23:13 - ERROR - 
27/023/2013 21:23:13 - ERROR - Error flashing. Aborted
27/023/2013 21:23:13 - INFO  - Device connected in flash mode
27/023/2013 21:23:29 - INFO  - Selected X10 / V1 / BLRelock
27/023/2013 21:23:29 - INFO  - Preparing files for flashing
27/023/2013 21:23:29 - INFO  - Please connect your device into flashmode.
27/023/2013 21:23:30 - INFO  - Opening device for R/W
27/023/2013 21:23:30 - INFO  - Start Flashing
27/023/2013 21:23:30 - INFO  - Processing loader
27/023/2013 21:23:30 - INFO  -     Checking header
27/023/2013 21:23:30 - INFO  - Ending flash session
27/023/2013 21:23:30 - ERROR - 
27/023/2013 21:23:30 - ERROR - Error flashing. Aborted
27/023/2013 21:23:31 - INFO  - Device connected in flash mode
27/023/2013 21:23:41 - INFO  - Device disconnected
27/042/2013 21:42:34 - INFO  - Selected X10i / 3.0.1.G.0.75 / CUST-NL GENERIC 1234-8547
27/042/2013 21:42:34 - INFO  - Preparing files for flashing
27/042/2013 21:42:53 - INFO  - Please connect your device into flashmode.
27/045/2013 21:45:14 - INFO  - Device connected in flash mode
27/045/2013 21:45:14 - INFO  - Opening device for R/W
27/045/2013 21:45:14 - INFO  - Start Flashing
27/045/2013 21:45:14 - INFO  - Processing loader
27/045/2013 21:45:14 - INFO  -     Checking header
27/045/2013 21:45:14 - INFO  - Ending flash session
27/045/2013 21:45:14 - ERROR - 
27/045/2013 21:45:14 - ERROR - Error flashing. Aborted
27/045/2013 21:45:15 - INFO  - Device connected in flash mode
27/046/2013 21:46:34 - INFO  - Device disconnected
27/046/2013 21:46:35 - INFO  - Device connected with USB debugging off
27/046/2013 21:46:35 - INFO  - For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode
27/046/2013 21:46:42 - INFO  - Device disconnected
it's in all firemwares

can you help me, please!
 
binmaan
Old
#2  
binmaan's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 28
Join Date: May 2012
thank you, my x10 work fine now.
no need to help
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes