5,606,347 Members 33,090 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Viper 4.0.1 1 bar fix not working

Tip us?
 
aznspdrmn
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Apr 2012
Default [Q] Viper 4.0.1 1 bar fix not working

I try to change the sku_id from 6 to 11 but when I restart it changes back to 6.

Flashed with TRWP
couldn't reply to Venom thread since I don't have enough posts.
 
clsA
Old
#2  
clsA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 677
Posts: 2,561
Join Date: Aug 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by aznspdrmn View Post
I try to change the sku_id from 6 to 11 but when I restart it changes back to 6.

Flashed with TRWP
couldn't reply to Venom thread since I don't have enough posts.
did you use a root explorer and make the system folder r/w before making the change and saving it ?
HTC One 32 GB AT&T (S-off, Unlocked, Rooted)
Please help keep www.htc1guru.com Alive and Donate
 
aznspdrmn
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by clsA View Post
did you use a root explorer and make the system folder r/w before making the change and saving it ?
Root Browser says the file and the System folder says it is read/writeable
 
clsA
Old
#4  
clsA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 677
Posts: 2,561
Join Date: Aug 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by aznspdrmn View Post
Root Browser says the file and the System folder says it is read/writeable
strange I changed mine to 11 and it stuck
HTC One 32 GB AT&T (S-off, Unlocked, Rooted)
Please help keep www.htc1guru.com Alive and Donate
 
aznspdrmn
Old
(Last edited by aznspdrmn; 28th December 2013 at 07:18 PM.)
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by clsA View Post
strange I changed mine to 11 and it stuck

Hmm Thanks for trying, it also seems that SuperSU always needs to update binary or something everytime I restart could that have anything to do with it?

NVM... a quick reboot made it stick but a full reboot resets the document and also weirdly the "recent" app order for the menu. Does anyone know why this would be?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes