5,593,458 Members 36,723 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

No signal after flashing rom

Tip us?
 
barathan
Old
(Last edited by barathan; 28th December 2013 at 03:05 AM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 27
Posts: 183
Join Date: May 2012
Location: 123'08.3"N 10350'23.1"E
Default No signal after flashing rom

Hi,

I flashed a ROM and after the reboot I did not have a signal at all. Can someone help me out.

In the about section under baseband, it shows "unknown".

Thanks in advance.
No one person is perfect, in life we are constantly learning.....
 
jerrycycle
Old
#2  
jerrycycle's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 139
Posts: 1,177
Join Date: Aug 2009
Location: Milwaukee
Maybe double check to be sure the correct rom version was installed for you specific device.
Phone: Htc One Max T6VZW
Rom: ViperMax 1.0.1
Theme: DarkMax 1.0.3 & Team Black Out
Recovery: Venom's TWRP
 
barathan
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 27
Posts: 183
Join Date: May 2012
Location: 123'08.3"N 10350'23.1"E
Quote:
Originally Posted by jerrycycle View Post
Maybe double check to be sure the correct rom version was installed for you specific device.
Mine is t6ul and I flashed Pradeepviz's stock rom. Can anyone help
No one person is perfect, in life we are constantly learning.....
 
pradeepvizz
Old
#4  
pradeepvizz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 531
Posts: 1,779
Join Date: Dec 2010
Location: Dubai

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by barathan View Post
Mine is t6ul and I flashed Pradeepviz's stock rom. Can anyone help
You need to use TWRP to install the ROM.. CWM has issues. DO a wipe too
HTC One MAX ||| HTC ONE > HOX+ > Nexus 7 > HOX > Xperia Arc > Xperia X10 Mini > K810 > K550 > K750
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes