5,604,050 Members 46,181 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Phone bricked ! Can't boot into bootloader ! just recovery

Tip us?
 
GaMaRS
Old
(Last edited by GaMaRS; 28th December 2013 at 12:54 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Dec 2013
Unhappy [Q] Phone bricked ! Can't boot into bootloader ! just recovery

Hello,

My name is Aymeric & my phone is bricked :/

Yesterday i installed viperDNA ROM but i do a backup before that , i don't like the rom.

so i restore my backup but the backup don't work & they are a bootloop in recovery mode ! I can't go into bootloader/hboot -.-

When i trie to install a ROM for exemple CYANOGEN MOD 11 (i have this rom before viperdna, it's my backup) 0 error but bootloop in recovery.

I don't know what to do now :/ i tried to re-install viperdna but when i have tu "next button" the tactile don't work so i can't click on the button.

I tried to boot in bootloader with the recovery menu nothing the phone reboot in recovery

Also when i link my phone to the computer for charging not turn ON the phone boot in recovery & swith off 30 second after the boot

Please help me i have the phone since 3 days

Aymeric sad men
 
Uzephi
Old
#2  
Uzephi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 232
Posts: 739
Join Date: Apr 2012
Location: Phoenix

 
DONATE TO ME
Which recovery are you running? TWRP or CWM? Sounds like a very corrupt backup or a botched restore. Can you enable mass storage in recovery for PC to move files to phone SD? If so, try flashing a stock Rom from development section.

Sent from my DNA using my mind.
 
Phaded
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 353
Posts: 1,094
Join Date: Apr 2010
Location: 216
Flash TWRP in fastboot, then sideload a stock sense Rom.

Sent from my DLX using xda app-developers app
HTC DNA
My phone does phone things
 
GaMaRS
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by Phaded View Post
Flash TWRP in fastboot, then sideload a stock sense Rom.

Sent from my DLX using xda app-developers app
HELLO! My phone is OK now

To resolve this problem :

I do a Data Wipe, cache wipe, dalvik wipe & format system!

I flash Cyanogen mod 11 ROM & reboot & it's work fine !

Thx a lot all
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes