Google Play Developer Distribution Agreement Due Tomorrow

Every once in a while, Google updates theGoogle PlayDeveloper Distribution … more

LG to Release Octa-Core “Nuclun” SoC in the LG G3 Screen

LG is set to follow the likes of Samsung and other manufacture its own … more

Lockdown Pro 2 Brings Material Design and Media Support

Back in March of this year, we took a look at a rather innovated security application … more

Mural Watchface Brings 500px to Android Wear

On a traditional watch, you can’t really do too much to change its appearance once … more
Post Reply

12/22/09 wm 6.5.3 SYS 28014 Available!!!FINAL.

OP vin255764

6th November 2009, 05:18 PM   |  #21  
geomun's Avatar
Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 4
 
73 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Insert HYPERLINK into words--just highlight the word and then click the Insert link button under the smiley face
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	hyperlink.jpg
Views:	36
Size:	11.9 KB
ID:	243927  
6th November 2009, 05:19 PM   |  #22  
mrkite38's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag California
Thanks Meter: 371
 
1,549 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Code:
URL="http://myurl.com"]click here[/URL
lol... what he said. apparently our code tags don't escape our url tags.
Last edited by mrkite38; 6th November 2009 at 05:23 PM.
6th November 2009, 05:35 PM   |  #23  
geomun's Avatar
Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 4
 
73 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Old Age/Young Age- most somewhere in the middle!
just posted my first post on PPC. Have had an acct there since 1/2008. Very interesting 5 pages! Saw one user state he had passed 47 times around the sun. Thanks

[QUOTE=vin255764;4891282]guitardoc is 44,TMZ-43 http://forum.ppcgeeks.com/showthread.php?t=91178
6th November 2009, 05:55 PM   |  #24  
Member
Thanks Meter: 9
 
87 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Well, I hate to be a party pooper but:

I did a hard reset with this ROM installed and after that, my phone can not be programmed (*228) and Internet does not work no matter what I do. I even flashed NFSFAN's 1.0 ROM again and my phone is still messed up in the same way.

I'll have to call Customer Service to see if they can help me get it back on the network.

I have another Vogue that is still on NFSFAN's ROM and I can register that one just fine and it works as expected so dunno what happened here...

One thing that I just noticed: even after I flashed using the NFSFAN's ROM, the phone startup graphics is still the "HTC" one as opposed to Verizon one. It appears like the ROM overwrites more than some otehr roms do. I'll flash back to stock Verizon ROM and see what happens, I think my radio is now screwed up somehow.
Last edited by bigboy292000; 6th November 2009 at 06:12 PM.
6th November 2009, 06:13 PM   |  #25  
mrkite38's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag California
Thanks Meter: 371
 
1,549 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
wait!
Before you spend too much time on hold, read this thread:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=577097
6th November 2009, 07:42 PM   |  #26  
Member
Thanks Meter: 9
 
87 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Verizon has issues with phone programming today apparently.

I re-flashed the phone back to latest stock ROM, soft-reset before customizations and then flashed NFSFAN's 1.0 again. I am unable to run programming on any of my phones so it is possible that all this was just a coincidence and has to do with VZW issues only... :S
6th November 2009, 09:19 PM   |  #27  
Senior Member
Flag Santa Clara
Thanks Meter: 11
 
440 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by bigboy292000

Verizon has issues with phone programming today apparently.

I re-flashed the phone back to latest stock ROM, soft-reset before customizations and then flashed NFSFAN's 1.0 again. I am unable to run programming on any of my phones so it is possible that all this was just a coincidence and has to do with VZW issues only... :S

Man, you got me sad when I read your post saying it killed your Vogue....

This Rom looks SWEEEEEEET!!!!! Can't wait to try it out! Nice work Vin!
6th November 2009, 10:13 PM   |  #28  
Member
Flag Fremont
Thanks Meter: 0
 
34 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Alarm clock
Hi all,

Is anyone having issues with the alarm? I flashed last nite to this rom and I had no alarm this morning. I checked everything: all days are selected, phone was not on vibrate or silent, ring tone was selected and so on.

The only thing I installed after flashing was Marketplace.

I have another question regarding the HTC menu: Is there a way (registry setting( to disable HTC menu which overrides the default windows menu?

Thanks,
Apurv
6th November 2009, 10:41 PM   |  #29  
Senior Member
Flag Santa Clara
Thanks Meter: 11
 
440 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by apurvjawle

Hi all,

Is anyone having issues with the alarm? I flashed last nite to this rom and I had no alarm this morning. I checked everything: all days are selected, phone was not on vibrate or silent, ring tone was selected and so on.

The only thing I installed after flashing was Marketplace.

I have another question regarding the HTC menu: Is there a way (registry setting( to disable HTC menu which overrides the default windows menu?

Thanks,
Apurv

Just set two diff alarms, they both went off....

I think I remember someone thinking it might not go off while charging....????????
6th November 2009, 10:47 PM   |  #30  
Member
Flag Fremont
Thanks Meter: 0
 
34 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Quote:
Originally Posted by cbaty08

Just set two diff alarms, they both went off....

I think I remember someone thinking it might not go off while charging....????????

Yes, it didnt go off when it was charging this morning. So I tested it sometime back and it did work (on batteries). Weird.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes