5,599,337 Members 37,938 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] After flashing ROM, Cannot get farther than lockscreen, Logo appears

Tip us?
 
rxvtk
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Dec 2013
Default [Q] After flashing ROM, Cannot get farther than lockscreen, Logo appears

I installed http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2467607
It went fine, and I booted it up
I went to the lockscreen, and unlocked it, yet all that appeared was a white screen with the HTC logo
After a few seconds of waiting, I get a popup saying "unfortunately, qualcomm enhanced location service has stopped"
Then a few seconds later, it just restarts

I installed forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2183023
It also went fine, and I got to the lockscreen
yet instead of a pop up, it just stays at the logo, then restarts

How do I make either qualcomm enchanced location work, or just make my phone go past the lockscreen?
 
xcrazydx
Old
#2  
xcrazydx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2192
Posts: 6,300
Join Date: Feb 2012

 
DONATE TO ME
Try searching. This question gets asked about 5 times everyday

Sent from my HTC One using Tapatalk
 
rxvtk
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by xcrazydx View Post
Try searching. This question gets asked about 5 times everyday

Sent from my HTC One using Tapatalk
It's pretty vague, and anything I search for doesn't help
Searching for "qualcomm enhanced location service has stopped" either links my posts, posts with broken links, or not relevant at all
Searching for something like "cannot unlock", "cannot go past lockscreen", etc also isn't helpful at all, because it's all different situations
 
clsA
Old
#4  
clsA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 653
Posts: 2,473
Join Date: Aug 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by rxvtk View Post
I installed http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2467607
It went fine, and I booted it up
I went to the lockscreen, and unlocked it, yet all that appeared was a white screen with the HTC logo
After a few seconds of waiting, I get a popup saying "unfortunately, qualcomm enhanced location service has stopped"
Then a few seconds later, it just restarts

I installed forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2183023
It also went fine, and I got to the lockscreen
yet instead of a pop up, it just stays at the logo, then restarts

How do I make either qualcomm enchanced location work, or just make my phone go past the lockscreen?
ARHD 41 does not support Sprint ..i hope that's not the one you flashed
HTC One 32 GB AT&T (S-off, Unlocked, Rooted)
Please help keep www.htc1guru.com Alive and Donate
 
rxvtk
Old
(Last edited by rxvtk; 30th December 2013 at 06:19 PM.)
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by clsA View Post
ARHD 41 does not support Sprint ..i hope that's not the one you flashed
It says "Sprint Support" though.

Even so: the stock rom doesn't work either

Oops, read again, I flashed 31.6

edit 2: Tried to flash 41, just to check, didn't work either.
 
clsA
Old
(Last edited by clsA; 30th December 2013 at 08:27 PM.)
#6  
clsA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 653
Posts: 2,473
Join Date: Aug 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by rxvtk View Post
It says "Sprint Support" though.

Even so: the stock rom doesn't work either

Oops, read again, I flashed 31.6

edit 2: Tried to flash 41, just to check, didn't work either.
Go back to your other thread and install the RUU for sprint i gave you yesterday
http://forum.xda-developers.com/show...2590138&page=2
HTC One 32 GB AT&T (S-off, Unlocked, Rooted)
Please help keep www.htc1guru.com Alive and Donate
 
rxvtk
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by clsA View Post
Go back to your other thread and install the RUU for sprint i gave you yesterday
Doesn't work. I'll just have to go to sprint

Quote:
Originally Posted by Weinstein7 View Post
indeed, you have to insist with the searching phase, although it`s unpleasant. as last solution, install it once again
Tried multiple times to reinstall. That's the problem, the reinstalling
After searching multiple times, nothing pops up that's relevant.
If you could tell me WHAT to search for, maybe that would help
 
clsA
Old
(Last edited by clsA; 30th December 2013 at 10:29 PM.)
#8  
clsA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 653
Posts: 2,473
Join Date: Aug 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by rxvtk View Post
Doesn't work. I'll just have to go to sprint



Tried multiple times to reinstall. That's the problem, the reinstalling
After searching multiple times, nothing pops up that's relevant.
If you could tell me WHAT to search for, maybe that would help
what do you mean doesn't work ?
did you lock the bootloader
fastboot oem lock
did you follow the instructions on the HTC Site ?
http://www.htc.com/us/support/news.a...htc-one-sprint
HTC One 32 GB AT&T (S-off, Unlocked, Rooted)
Please help keep www.htc1guru.com Alive and Donate

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Multiboot in Progress for the Sony Xperia Z1

As we’ve mentioned quite a few times in the past, multiboot is quite the interesting … more

Samsung EFS Tool Updated to V5, Brings Universal Device Support

You may recall that we’ve talked about XDA Recognized Contributor … more

Say Goodbye to Holo Blue Once and for All

When Google released Android 4.4 KitKat back in October of last year, they changed quite a bit … more

Sony Z Ultra Google Play Edition Receives Bluetooth Certification for Android 4.4.3

You may recall that a few days ago, Sprint jumped the gun … more